| Autor | Mesaj |
taucety
Newbie

IP: inregistrat
Mesajul acesta:
26-03-2007 20:23
|
electricieni auto
Salut tuturor! Am o mare rugaminte! Nu stie cineva un electrician BUN de Oltcit? Am probleme cu instalatia electrica( nu-mi intrerupe curentul cind scot cheia din contact} si daca las bateria conectata peste noapte~5-8 ore, o
gasesc descarcata; toti electricienii la care am fost au zis ca n-are nimic, dar indiferent ce baterie pun, tot se descarca. Va rog, ajutati-ma!
Cu respect, multe multumiri.
|
| inceputul paginii |
|
green
Administrator

Mesajul acesta:
27-03-2007 18:06
|
SEMNATI AICI PT ELIMINAREA TAXEI PT INMATRICULARE!
O petitie online impotriva acestei taxe. Accesati linkul de mai jos si semnati, daca va intereseaza.
http://www.romanianews.net/petitie-taxa-auto.html
Din pacate petitiile astea online nu sunt ceva oficial si decisiv, insa cu siguranta aceasta petitie va fi emblematica pt opinia publica. E o oportunitate de exprimare, iar cel care a creat petitia a spus ca o va trimite la Parlament cand se vor aduna suficiente semnaturi.
Pana acum sunt vreo 5.400 de semnaturi... inca 94.600 si gata
Editat de green pe 27-03-2007 18:07
|
| inceputul paginii |
|
duo
Neinregistrat
Mesajul acesta:
27-03-2007 18:19
|
se opreste motorul
am o vectra 92 gaz+bez si se tot opreste motorul la relanti.am fost la 3 mecanici si nici o rezolvare.are cineva vreun sfat?
|
| inceputul paginii |
|
vassi
Newbie

Mesajul acesta:
30-03-2007 15:33
|
Detectoare radar
Cine poate sa-mi recomande si mie un detector radar performant pana in 1000 RON?
PS: Mai nou politia deschide radarul cand esti la 50m de ei si nu mai ai timp de nimic, poti sa ai si cel mai performant detector.
|
| inceputul paginii |
|
florin38
Newbie

Mesajul acesta:
31-03-2007 20:17
|
as vrea va rog o informatie cine ma poate ajuta
ma numesc Florin.Actualmente sunt in Italia - Catania,am cumparat un motor un pic mai vechi.o honda cbx750cc din 87.as vrea sa o aduc in tara dar sincer sa fiu nu stiu ce trebuie sa platesc(taxe,etc),s-a mai schimbat ceva cu modul de aducere in tara a motocicletelor dupa ce Romania a intrat in Uniunea europeana?Daca stie cineva sa imi raspunda i multumesc din suflet.
Cu deosebit respect ptr. voi
Florin
|
| inceputul paginii |
|
Valeriu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
03-04-2007 18:57
|
Ce faci cand iti blocheaza cineva masina?
acum 5 minute, un taxi a parcat in dreptul masinii mele, blocandu-ma in parcare.
omu a plecat linistit la el in casa si a lasat masina in asa fel incat blocheaza un sens de circulatie.
daca maine dimineata nu pleca inaintea mea......o sa merg cu autobuzu......doar din cauza unui taximetrist!
imi poate spune cineva un nr de telefon la care sa sun si sa vina cineva sa rezolve problema?
primaria sau cine se ocupa cu ridicari de masini?
|
| inceputul paginii |
|
Mani
Neinregistrat
Mesajul acesta:
10-04-2007 16:46
|
confruntarea masinutelor (Panda, Matiz, Albea...)
Am cu durere in suflet o cobra care o duc la programul RABLA ,as vrea sa imi i-au ceva mic,de asta m-am gindit la Panda,Spark,Matiz si la sfirsit Albea. Sunt posesor de STAR si chiar imi place masina asta,dar vreau o masina mica:- pt o naveta de 100km zilnic
- destul de robusta pt drumurile din tara asta
-consum decent
- pret pina in 7000 euro(peste acesti bani as plati doar ABS-ul)
|
| inceputul paginii |
|
stancescu_ca
Newbie

Mesajul acesta:
11-04-2007 23:05
|
turbina la un vw
daca motorul e bun ,injectoarele la fel,dar nu mai are putere,scoate fum si haleste ulei este posibil sa fie dusa turbina?daca da ,unde as putea gasi una mai ieftina?
|
| inceputul paginii |
|
badju
Neinregistrat
Mesajul acesta:
13-04-2007 20:24
|
golf III
ce ziceti despre golfurile 3 din bucuresti? sunt omorate sau nu?... as vrea unul si in bucuresti sunt cele mai ieftine
|
| inceputul paginii |
|
Hans36
Newbie

Mesajul acesta:
18-04-2007 16:18
|
auto hibride_cerere informatii
Buna ziua
As dorii informatii despre auto hibride (benzina-electr).Principiu functionare , mod comutare de pe o sursa motrica pe alta ,mod alimentare, autonomie, durata viata acumulatori(probabil ca este cazul).s.a.m.d.
va rog informatii sau directionare spre alte surse de informare.
multumesc.
|
| inceputul paginii |
|
Balu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
19-04-2007 13:58
|
Alfa Romeo 147 2.0 TS vs. VW Golf V 2.0 FSI
Alfa Romeo 147 2.0 TS 1970 cmc 150 CP 9,3 sec suta 208 v.max
VW Golf 2.0 FSI 1984 cmc 150 CP 9,1 sec suta 211 v.max
Ma batea un gand sa compar Alfa 147 cu BMW 120i dar e prea de tot. Si ce inima bate in Alfa! Una sportiva dar cam imbatranita. Uffff
|
| inceputul paginii |
|
Manole
Neinregistrat
Mesajul acesta:
19-04-2007 14:41
|
Cel mai bun SUV?
Cine produce cele mai bune masini off-road? Nu doar ca potential de a suci capete pe strada, dar si ca performante in oras si pe munte, ca siguranta, etc. Land Rover, Jeep, Hummer, sau alte marci?
Ca model, care e preferatul vostru?
|
| inceputul paginii |
|
Adoric
Newbie

Mesajul acesta:
19-04-2007 14:57
|
Masini ce ne agreseaza retina
Varsati-va oful pe modelul care v-a insultat cel mai tare simtul estetic. Masini de serie, prototipuri, supercars, orice, urate sa fie 
Mie printre cele mai uracioase imi sunt...
de serie: Renaulturile cu fundul asta oribil: http://www.infocoches.com/fotos/renault/2003-Megane_II_Sport_Hatch/1/18159/
editii limitate: Hummer H2 Pink Edition http://img152.imageshack.us/img152/7434/hxn7.jpg
prototip:
http://img85.imageshack.us/img85/3937/28244520xh4.jpg
Si ar mai fi, dar parca astea m-au marcat mai rau
Editat de green pe 02-05-2007 14:00
|
| inceputul paginii |
|
rip0763
Neinregistrat
Mesajul acesta:
22-04-2007 18:00
|
curiozitate
Ce parere aveti despre NISSAN ALMERA?
|
| inceputul paginii |
|
flory67
Newbie

Mesajul acesta:
23-04-2007 10:13
|
vreau sa cumpar un A4
sunt interesat de un audi a4 cam din 2002, max 12000 euro. am o dilema intre A4 pe benzina si cel pe motorina ce ma sfatuiti? se merita diferenta de pret dintre ele?
|
| inceputul paginii |
|
vyoemy
Newbie

Mesajul acesta:
25-04-2007 16:39
|
opel astra caravan
sal all am si eu o intrebare pentru cine se pricepe; vreau sa imi cumpar o masina si nu stiu ce sa aleg intre astra caravan si renault laguna 2 poate cineva sa imi dea o idee argumentata?/ smenarul
|
| inceputul paginii |
|
vassi
Newbie

Mesajul acesta:
02-05-2007 12:31
|
Logan GPL
Asta e comunicatul Dacia:
Economie si ecologie la cel mai bun raport calitate - pret si in deplina siguranta. Ruland in mod GPL economisesti 50% din costul carburantului!
In luna mai Dacia lanseaza un nou produs perfect adaptat bugetului tau, disponibil intr-o prima etapa pentru Logan berlina, iar la scurt timp si pentru Logan MCV. Poti rula mai mult si mai ieftin, in deplina siguranta si cu satisfactia ca participi activ la reducerea poluarii.
Datorita functionarii duale benzina / GPL, poti parcurge pana la 1600 km* fara sa alimentezi.
Dacia iti ofera o instalatie GPL de ultima generatie, perfect adaptata si integrata vehiculului, furnizata si montata in uzina de unul dintre liderii mondiali in domeniul GPL.
Mai mult, iti asiguram garantie si service specializat in reteaua autorizata Dacia, in parteneriat cu furnizorul GPL. |
Are cineva idee cine e partenerul asta misterios? Sau cam cat o sa coste masina? ...Sunt curios daca pretul final va creste cu mai mult de 18-20 de milioane de lei, cat costa o instalatie montata ulterior.
|
| inceputul paginii |
|
Lake
Neinregistrat
Mesajul acesta:
02-05-2007 12:45
|
Ce masina sa-i iau nevestii?
Ma intereseaza o masina mica, de oras. Dar nu dispun decat de vreo 3000, hai 3500 euro. Ce ma sfatuiti?
|
| inceputul paginii |
|
Ratzushk Roz
Neinregistrat
Mesajul acesta:
04-05-2007 18:49
|
iuby meu vrea sa-si ia scooter
.......si nu jtim dak trebuie permis k sa conduci aja ceva, din ala mik nu scooter puternik.
Jtie cineva? Multzumesc, va poop!  
|
| inceputul paginii |
|
I_luv_carz
Junior member

Mesajul acesta:
08-05-2007 16:15
|
Bacsisul la spalatorii, service etc.
Sunt curios cam cat lasa lumea cu bani/cu mai putini bani, la spalatul unui autoturism in Bucuresti, si nu numai.
Bineinteles ca difera, cred, si locul unde se desfasoara operatiunea. Nu poti lasa 1 ron la un spalat exterior care costa 15 ron de exemplu.
Astept parerile voastre, inclusiv cei care nu lasa bacsis.
Eu personal las cam 4-5 RON la spalat exterior, la un pret de 10 RON. Voi cat lasati? Dar la service?
|
| inceputul paginii |
|