Nu esti logat!

Login  |  Nu ai cont? Creeaza cont nou!
CAUTA pe site

NOUTATI auto TEST drive din TRAFIC CONSILIER auto SERVICII auto INTERACTIV
stiri

masini noi

concept cars

super cars
test drive

VIP drive

galerii foto

galerii video
subiectul zilei

pe magheru

petrecerea de pietoni

destinatii
consilier juridic

financiar

service / tehnologie

tuning
ghid adrese utile

anunturi second hand

incarcare freon auto

baterie auto
intrebarea zilei

top membri

forum de discutii

contact

AutorMesaj
r_tagore
Neinregistrat
IP: inregistrat

Mesajul acesta:
15-12-2006 17:17
ajutati-ma va rog

am un ford galaxy din 1995. care pana in august a mers superb. am scvhimbat bujiile,nimic iesit din comun...dar numai ca de atunci merge ingrozitor.da au fost schimbate de un mecanic de cartier.stie cineva ordinea corecta a fiselor?
inceputul paginii
mihai
Neinregistrat

Mesajul acesta:
21-12-2006 13:18
cum pot cumpara o masina in leasing pe firma

sal all stie cineva daca pot cumpara o masina la firma la care lucrez in leasing astfel incat sa am certitudinea ca masina e a mea sa nu se trezeasca firma ..ca desi eu platesac masina sa zica sti masina e pe numele firmei deci e masina noastra? any ideea?
inceputul paginii
fireblade80
Newbie

Mesajul acesta:
26-12-2006 18:46
Pret posibil pentru Renault Clio Symbol avariat

In urma unui accident rutier, masina personala Renault Clio Symbol, model 2005, 5000 km parcursi, injectie benzina, a suferit distrugeri masive pe partea de caroserie. Conform constatarii service-ului, motorul si restul componentelor functionale (exceptand roata dreapta fata si axul rotilor fata) sunt in stare buna.

Va pun la dispozitie un link catre site-ul de imagini pe care am postat poze cu masina, pentru a o putea evalua ca pret, in conditiile in care as vrea sa vand masina pe bucati la dezmembrari:
http://www.imagefap.com/gallery.php?gid=461528

Pentru cei din Cluj, imi puteti spune, va rog, si ce service-uri sau parcuri de dezmembrari sunt si care dintre ei platesc mai bine?

Multumesc foarte mult si Sarbatori Fericite tuturor membrilor forumului!

inceputul paginii
Dany
Neinregistrat

Mesajul acesta:
27-12-2006 03:23
Vw Golf 4 avariat

Am un Vw Golf 4 din 2002 lovit in partea dreapta fata. Daca e cineva care stie niste preturi la urmatoarele piese sau cineva care dezmembreaza un Golf si are urm piese il rog sa ma ajute. Piese avariate: spoiler,faruri,aripa dreapta,capota,masca,intercooler,role pompa servo si apa.Sunt din Brasov in caz ca dezmembreaza cineva un Golf in aceasta zona.Multumiri anticipate.
inceputul paginii
diurpaneus
Newbie

Mesajul acesta:
30-12-2006 20:53
cauza

salutari! am o Dacie 1310 L din 99 si am schimbat setul motor de 1000km. Dupa operatiune am impresia ca are mai putina putere ca si inainte. Am intrebat mecanicul care a facut-o si a dat din umeri. Care este cauza si cum se poate remedia? multumesc!
sib
inceputul paginii
Vane
Neinregistrat

Mesajul acesta:
05-01-2007 10:40
Legislatie rutiera la zi

S-a republicat legea 49/mar. 2006 asa cum cere 63/aug. 2006 ?
Sau trebuie sa treaca iar prin tot balciul din Parlament ?
inceputul paginii
Adoric
Newbie

Mesajul acesta:
10-01-2007 13:57
Masini cum nici cu gandul nu gandim

Din seria "hai sa salivam cu ochii la ele", vorbiti aici despre masinile voastre de vis. Si nu de orice vis, ci in special de d-ala indraznetzu'!
Masini de formula 1, concept cars, ce vreti voi.
Exprimati-va, e bine sa fiti pregatiti pentru cand prindeti pestisorul de aur

Mie de exemplu mi se pare o oroare banana aia de JCB Dieselmax: http://static.blogo.it/autoblog/jcb_dieselmax_01.jpg , insa tare-mi bucura ochii "vechiturile" de genul asta:
http://www.kandrreplicas.co.uk/bighealey.jpg
http://www.club-healey.com/img/healey-3000-mk3.jpg
inceputul paginii
Adoric
Newbie

Mesajul acesta:
10-01-2007 15:15
Dai spaga?

Inevitabil, la un moment dat te opreste politistul avid de spagi. Ce faci? Ii dai pt orice maruntis, numai sa te lase in pace? Ii dai pt probleme majore, care iti pericliteaza, sa zicem, urmatoarele trei luni de deplasari importante? Nu-ti pasa ca-i ingrasi burdihanul pentru ca ti-e lene sa stai la o coada sa-ti platesti regulamentar amenda?

E ok sa dai cand chiar nu poti risca, pentru ca atunci alege sistemul asta corupt pentru tine si nu stiu cine ar fi dispus sa se sacrifice pentru cauza asta. Sa nu le cerem totusi oamenilor sa fie eroi. Ce le cer eu e sa nu fie nici magari si sa arunce cu spaga pentru cea mai mica chichineatza.
Pentru spagarii hardcore: poate ar trebui sa stiti ca atata timp cat exista o oferta atat de generoasa de spagi din partea voastra, cererea politistilor, functionarilor etc. devine din ce in ce mai nesimtita si sistemul tot mai greu de reparat.
Si mai ganditi-va ca din moment ce creati asemenea standarde cadrelor publice, ii dezavantajati foarte mult pe cei saraci, care nu au de unde sa dea spagi... si uite asa se trezesc cu bunica lasata sa moara pe holuri de spital, ca nu s-au simtit cand i-a imbratisat asistenta calduros, cu buzunarele cascate.

Editat de Adoric pe 10-01-2007 15:21
inceputul paginii
sasha
Newbie

Mesajul acesta:
12-01-2007 02:48
sugestii si sesizari

pai nu prea e forum, e un fel de public mailing system, cu emoticoane cu expresii de fustite roz cu volanase, nu are buton de vizualizare a mesajelor inainte de trimitere, reactualizare in timp real a posturilor, daca dai click pe numele unui user apare un mini ecran de cinema sau poate n-am avut eu rabdare suficienta sa ma uit la el mai mult de 10 secunde de teama ca un monstru diabolic virtual ma va hipnotiza...si tot ce tine de increngatura aia obisnuita, monopolista, cliseistica si atat de ne-originala numit phpbb
a, da: si ma bucur ca IP-ul meu e inregistrat. imi faceam griji...

Editat de sasha pe 12-01-2007 03:40
inceputul paginii
camelia
Neinregistrat

Mesajul acesta:
12-01-2007 13:59
Skoda Fabia

Aveti idee cu cat as putea vinde o Fabiuta? Merge super bine, e din noiembrie 2002 si are 80000 de Km.
inceputul paginii
BigCioby
Neinregistrat

Mesajul acesta:
12-01-2007 16:59
Politia verifica dupa extinctor si vesta?!

Am citit undeva ca:

In tentativa de a-i convinge pe soferi sa isi procure trusa medicala, extinctorul si vesta reflectorizanta, Politia Capitalei a scos agentii in strada. Tot Bucurestiul este impanzit de agenti care controleaza daca soferii aflati in trafic au aceste obiecte in portbagaj. Intentia politiei este una binevenita, in sensul respectarii legii, dar a aparut deja o problema. Chiar daca esti bineintentionat si vrei sa iti achizitionezi aceste produse de la magazinele de specialitate sau de la marile lanturi de hipermarketuri, acestea lipsesc cu desavarsire.
Mai mult, sefii raioanelor de specialitate anunta cu afise bine dimensionate faptul ca stocul a fost epuizat. In acest context este oare drept sa primesti amenda si penalizare de 4 puncte?
O solutie la indemana soferilor care pleaca in acest weekend din Bucuresti ar fi sa intre intr-un hipermarket de provincie pentru ca acolo stocurile, sigur, nu sunt epuiazte. Ploiestiul este la doar 60 de km de Bucuresti, iar cativa litri de benzina costa mult mai putin decat „oferta” politiei.

Voua vi sa inta,mplat fratilor? Mie tare i-mi e ca acus' ma prinde si nu cred ca vreau sa i-mi iau astea prea curand... bani aruncati pe fereastra, dar na, ...ue nea trebuit.
inceputul paginii
green
Administrator

Mesajul acesta:
15-01-2007 21:45
Masini hibride

Se zvoneste ca UE va da o lege conform careia masinile ecologice vor deveni obligatorii.
Cateva explicatii in legatura cu aceste masini gasiti aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Hybrid_cars
Ce parere aveti despre o asemenea lege?
inceputul paginii
vios70
Newbie

Mesajul acesta:
18-01-2007 09:01
MARE TZEAPA LA AAA AUTO

AAA AUTO citez « Cel mai mare furnizor de maşini de ocazie din centrul Europei »
In continuare va rog pe dvs. Sa spuneti cat de mare….….. e aceasta firma, eu doar vreau sa va povestesc ce am patit eu :
Am contactat telefonic firma si in urma unor indicatii de calitate am apreciat ca ar fi bine sa merg acolo sa vad ce ma interesa.
Ajuns sambata 13 ian 2007 la sediul acestei firme am gasit un personal deosebit de serviabil, care m-a indrumat si mi-a aratat tot ce ma intereseaza, mi-am ales o masina un FORD FOCUS an de fabricatie 2003, avea aeroterma defecta (asta a fost norocul meu) fapt reclamat de mine in service-ul firmei, am platit un avans pentru ca masina sa-mi fie rezervata, am inchieat chiar si un «ANTECONTRACT « dupa care cu sufletul multumit am plecat acasa, urmand ca Luni 15 ian sa ma prezint la sediul firmei pentru incheierea contractului, achitare masina si ridicare acesteia (de firma serioasa, respecta clientul).
LUNI orele 11 la sediul firmei am fost primit foarte rapid si tratat ca un client adevarat (in geanta aveam doar 200 milioane de depus la ei).
Am spus ca masina nu are piele , ca in reclama, dL.Director de vanzari mi-a oferit discount 7 mil, un Sonax, un antifurt si un DVD Player.
Am perfectat actele, pentru banca, urmand sa astept (ERAM FERICIT).
M-am reintors in jurul orei 16, se primise OK-ul din partea bancii (ERAM IN CULMEA FERICIRII, URMA SA-MI IAU MASINA), a urmat partea de semnaturi din partea mea, incheierea de contract vanzare cumparare masina fabricatie 2003, contract de garantie pt auto fabricatie 2003, culmea am incheiat si asigurarea RCA, am ridicat actele masinii, Carte de Identitate si Certificat Inmatriculare, am mers la GARAJ sa ridic masina (RADIAM DE FERICIRE, imi cupmarasem masina).
La garaj cu actele in mana si procesul verbal de predare primire cand am incercat AEROTERMA, nu mergea, ca de sambata si duminica nu lucreaza nimeni (era totusi ora 17 Luni). Intelegator am asteptat pe cineva sa remedieze defectiunea.
Nu aveam ce face si stateam de vorba cu sotia, care STUPOARE MAXIMA citeste in Cartea de Identitate AN DE FABRICATIE 2002, In talon an de fabricatie 2002.

Acum urmeaza partea frumoasa

Am contactat Directorul de Vanzari (dL. Barbu Octavian) , am expus problema pe un ton amiabil.
Primul raspuns al dL. bARBU, nu a-ti inteles dvs, masina dvs. este model 2003.
CEEEEEEEEE ? nu am putut intelege nici treaba asta.
A plecat sa …….... s-a reintors cu actele de provenienta ale masinii spunanadu-mi, vedeti domnule masina este fabricata in 09.01.2003
Nu m-a convins nici cu actul care dovedea faptul ca masina a fost inmatriculata prima data in 2003, sau poate nu am putut intelege eu treaba asta.
Au inceput niste discutii aprinse in care dL.oCTAVIAN incerca sa-mi explice ca dansul nu mai poate face nimic,.
Dupa cca. o ora, ca eu trebuie sa iau masina si sa plec, ca toate actele sunt incheiate, ca dINSUL nu mai poate decat sa-mi ofere un DVD player, un Antifurt, un SONAX (polish auto) si eventual un plin de motorina.
Eu am cerut discount de 1000 E.
NU SE POATE ASA CEVA, NU AM GRESIT CU NIMIC, puteti veni cu OPC-ul , cu Avocatul cu……..
Nici asta nu am inteles, am cerut sa vb. Cu Managerul General ca pe dINSUL iL depasea problema, Nu se poate sa-l deranjez pe dl Dir,General, poate e la volan si nu poate vorbi la telefon.
Cuvintele mele Nu plec de aici pana nu-mi recuperez banii pe care i-am depus.
NU SE POATE FACE NIMIC, ridicati masina si veniti Joi sa vedem ce putem remedia.
A aparut Directorul Economic, alt oM, alte aere, a inteles rapid problema, si a inceput sa-mi ofere, va dam 7 mil lei, un DVD player, un Sonax, si UN PLIN DE MOTORINA, mai mult nu se poate.
Domnilor eu nu am venit dupa DVD player, nici dupa antifurt ce sa mai zic de (a se citi Polish Sonax).
Va da-ti seama afara era de mult intuneric se facuse 8,30.
Dupa inca 30 min omul a inceput cu Va ofer 7 mil, un plin de motorina, UN SONAX si un DVD-player, dar maine, in seara asta va pot oferi in comodat o solentza sa mergeti acasa, iar maine……
EU IMI VREAU BANI INAPOI SI GATA.
Nu va mai dau solenza sa mergeti acasa si nici alte discount-uri nu mai fac.
Victorios am plecat acasa cu acte de FORD FOCUS FABRICATIE 200….
Am revenit marti 16 ian. De la usa m-a asteptat o alta doamna cu Va oferim un SONAX, un DVD player, un plin de motorina, 7 mil lei si 500 E.
Domnilor nu mai vreau nimic, imi vreau banii si gata nu mai am nevoie de ACEST AAA Auto, cel mai mare…………din centrul europei
Oricum pe final am recuperat banii si gata nu mai am nevoie de AAA Auto
Tot ce am declarat mai sus se vede in pozele atasate.

Tzeapa de la AAA Auto

Editat de vios70 pe 18-01-2007 09:04
inceputul paginii
green
Administrator

Mesajul acesta:
22-01-2007 16:30
Amenzi usturatoare pentru pietoni naravasi

S-au dat 23.300 de amenzi numai luna asta, ceea ce mi se pare enorm
Cu toate astea, e de bine. De acum, sinuciderea costa

Ati luat? Cunoasteti pe cineva care a luat amenda pentru traversat nepermis?
inceputul paginii
silviu
Neinregistrat

Mesajul acesta:
24-01-2007 21:57
fiat albea

as dori sa-mi cumpar un fiat albea nou-e cea mai accesibila masina noua ca pret-si as vrea cateva pareri specializate
inceputul paginii
bebedrive
Neinregistrat

Mesajul acesta:
28-01-2007 14:07
Ghidul incepatorului

Am doi ani de cand mi-am luat permisul - doar asa, pentru CV- iar acum trebuie sa-mi iau si masina. Puteti sa-mi spuneti TOT ce va trebui sa stiu si sa fac in calitate de stapan de masina?
Ma refer la taxe, revizii, lucrurile de care vorbesc lupii de carosabil cu vechime ?

Editat de green pe 22-05-2007 16:28
inceputul paginii
Dragos
Neinregistrat

Mesajul acesta:
08-02-2007 17:32
Permis suspendat

Ma aflam la 10 km de alexandria , intr-un sat uitat de lume dimineatza in amurg. M-am asigurat sa depasesc un tir m-am incadrat .. dar tare lung mai era mai avea si remorca . Autoturismul nu mi-a permis un demaraj suficient de mare si din contrasens venea politia care ma tras pe dreapta si mi-a luat permisul pentru : Depasire pe trecere de pietoni .. Cum doamne iarta-ma sa vad eu semnul treceriid e pietoni de pe dreapta ? doar nu vad prin tiruri .. Am proces cu ei pe 7 martie dar maine am ex pentru permis .. am sanse la proces ?
inceputul paginii
green
Administrator

Mesajul acesta:
14-02-2007 15:48
RADARE IN BUCURESTI

Amplasarea lor o puteti afla in fiecare saptamana de aici: http://www.autospot.ro/articole/radare
inceputul paginii
daneea1
Newbie

Mesajul acesta:
15-02-2007 15:58
chevrolet

AM O MARE RUGAMINTE LA CEI CE AU SAU DETIN INFORMATII DESPRE CHEVROLET AVEO - 4 USI(SEDAN)-MOTOR 1,4L.VA ROG SA-MI SPUNETI CE PLUSURI SI CE MINUSURI ARE.
inceputul paginii
daneea1
Newbie

Mesajul acesta:
16-02-2007 15:46
AJUTOR

VA PROPUN COMENTARII DESPRE CHEVROLET AVEO(1,4MPI)SEDAN vs DACIA LOGAN 1,5DCI
inceputul paginii

Pagina: 7 din 29Du-te la pagina: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>

NOU!    Masini noi Concepte Supercar

Vine primavara: GT86 se decapoteaza
Ca tot ne bucuram noi astazi de un inceput de primavara, iata ca prevestitorii acesteia sosesc inaintea ei – eu o asteptam de cand s-a lansat versiunea coupe – in [ continuare ... ]

Detroit 2013 – BMW i3 Concept Coupe
L-am tot vazut, in poze, pe internet, in desene si concepte. Am auzit de el, dar nu l-am vazut in “carne si oase”. Iata ca, in sfarsit conceptul electric al [ continuare ... ]

Totul despre Skoda Rapid. Cat costa in Romania
Noua SKODA Rapid se lanseaza in Romania cu un pret de intrare de 11.990 Euro (TVA inclus). Primul automobil SKODA care se inscrie in noua linie de design a marcii va [ continuare ... ]

mai multe modele noi...

SFATUL ZILEI:

Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!

ANUNTURI SECOND HAND
Cauti oferte de masini second hand? Vrei sa-ti vinzi masina?
Foloseste GRATUIT baza de date
AUTOspot.ro!

adauga un anunt
cauta o masina

Volkswagen BORA (2002)

5260 €

Volkswagen BORA (2003)

5480 €

Skoda FABIA (2008)

2500 €

Skoda FABIA (2008)

2500 €

Ford FOCUS (2000)

3750 €

Opel ASTRA (1997)

1500 €

Renault 19 (1993)

1200 €

Nissan MICRA (2001)

3500 €

Ford TOURNEO CONNECT (2003)

7500 €

cauta prin toate anunturile
pune la vanzare masina ta!

FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI

Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!

Ultimele mesaje:

Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audi

scris de victor56 pe 18 Oct, 10:34

Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoare

scris de victor56 pe 23 Aug, 12:30

Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDI

scris de victor56 pe 15 Nov, 12:25

REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTI

scris de victor56 pe 30 Mar, 10:46

Service auto Bucuresti

scris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47

Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seat

scris de victor56 pe 07 Jul, 11:17

Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCI

scris de victor56 pe 23 Apr, 09:12

Jante din aliaj si tabla - Vadrexim

scris de damyy2019 pe 08 May, 09:40

Anvelope de vara si iarna - Vadrexim

scris de damyy2019 pe 08 May, 09:40

Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?

scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22

scrie pe forum

Statistica vizitatori

Acum: 12 vizitatori si 3 membri
Astazi: 1.143 vizitatori
Ultima luna: 31.574 vizitatori

Vezi membrii care sunt on-line acum