Autor | Mesaj |
IONUT
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
02-01-2008 22:38
|
Re: Re: iuby meu vrea sa-si ia scooter
PENTRU 50 CM BTREBUIE CARNET DIN SUBCATEGORIA A1
|
inceputul paginii |
|
IONUT
Neinregistrat
Mesajul acesta:
02-01-2008 22:44
|
Re: vreau sa imi iau si eu un scooter
DEPINDE PENTRU SCUTER FARA PEDALE DE 49 CM TREBUIE 10 ORE DE LEGISTATIE ESTE USOR IAR SCUTER DE 50 CM TREBUIE PERMIS DIN SUBCATEGORIA A1 ID MEU ESTE ALEXANDRUIONUTN98 DACA VREI SA STI MAI MULTE CONTACTEAZAMA DUPA 8
|
inceputul paginii |
|
IONUT
Neinregistrat
Mesajul acesta:
02-01-2008 22:48
|
NU-TI TREBUIE PERMIS PENTRU 49CM CI 10 ORE DE LEGISLATIE DAR PT50 CM TREBUIE CARNET DIN SUBCATEGORIA A1
|
inceputul paginii |
|
IONUT
Neinregistrat
Mesajul acesta:
02-01-2008 22:53
|
Re: Re: motocicleta la 16 anii
NU AI VOIE SA MERGI CU TRICICLETA MAI MARE DE49 CM
|
inceputul paginii |
|
mafia
Neinregistrat
Mesajul acesta:
10-01-2008 14:32
|
Re: iuby meu vrea sa-si ia scooter
.......si nu jtim dak trebuie permis k sa conduci aja ceva, din ala mik nu scooter puternik.
Jtie cineva? Multzumesc, va poop! |
|
inceputul paginii |
|
Grasu_XXL
Neinregistrat
Mesajul acesta:
14-01-2008 21:13
|
Re: Re: vreau sa imi iau si eu un scooter
DEPINDE PENTRU SCUTER FARA PEDALE DE 49 CM TREBUIE 10 ORE DE LEGISTATIE ESTE USOR IAR SCUTER DE 50 CM TREBUIE PERMIS DIN SUBCATEGORIA A1 ID MEU ESTE ALEXANDRUIONUTN98 DACA VREI SA STI MAI MULTE CONTACTEAZAMA DUPA 8 |
Man yo am 15 ani jumate si vreau sa imi iau si yo un scooter de 49 cmc si vreau sa stiu dak am voie sa il conduc.Nu e problema k fak si alea 10 ore....numa k vreau neaparat sa imi iua un scooter pan la vara.Pace man, astept raspuns de la oricine
|
inceputul paginii |
|
arnold
Neinregistrat
Mesajul acesta:
17-02-2008 21:46
|
Re: Re: Re: vreau sa imi iau si eu un scooter
Man yo am 15 ani jumate si vreau sa imi iau si yo un scooter de 49 cmc si vreau sa stiu dak am voie sa il conduc.Nu e problema k fak si alea 10 ore....numa k vreau neaparat sa imi iua un scooter pan la vara.Pace man, astept raspuns de la oricine |
SUBCATEGORIA A1: motocicletă cu o capacitate care nu depăşeşte 125 cm3 şi o putere care nu depăşeşte 11 kW;
si io am 15 ani si juma si umblu cu tati cu motoru ( honda CB 500) dar dupa noul cod rutier pot sa-mi iau la 16 ani un Honda rebel 125ccm si 15 cai.....nu-i beton la vara sigur il iau
|
inceputul paginii |
|
vasile
Neinregistrat
Mesajul acesta:
26-02-2008 17:28
|
dute si u la politie si intreaba.
e cel mai bine
|
inceputul paginii |
|
niki
Neinregistrat
Mesajul acesta:
04-03-2008 08:54
|
Re: Re: Re: iuby meu vrea sa-si ia scooter
daca pe cartea de identitate scrie ca scooterul tau are 50cc si viteza 45km/h atunci nu ti treb carnet ...ci numai un curs de legislatie rutiera si inscrierea la primarie...asa zice legea,simplu si la obiect!
|
inceputul paginii |
|
george
Neinregistrat
Mesajul acesta:
04-03-2008 09:00
|
Vehiculul ale carui caracteristici tehnice se incadreaza in categoria “ ciclomotor ” (art. 6, pct.18 din O.U.G.195/2002) si poate fi condus pe drumurile publice de orice persoana care a implinit varsta de 16 ani, fara a poseda permis de conducere.
Totodata, incepind cu data de 20 septembrie 2006, acest tip de vehicul va putea fi condus numai daca este inregistrat la consiliul local, pe raza caruia propietarul isi are domiciliul, iar conducatorul acestuia face dovada absolvirii unui curs de legislatie rutiera, urmat intr-o unitate autorizata.
|
inceputul paginii |
|
cipra
Neinregistrat
Mesajul acesta:
23-03-2008 16:48
|
Re: Re: Re: Re: vreau sa imi iau si eu un scooter
Mersul pe 2 roti nu este o indeletnicire pentru toata lumea. Idiotii trebuie eliminati din jocul asta.
Pana acum cei mai mari vinovati sunt psihologii care acorda A si A1.
Astia merita sa infunde puscariile. | da,dar cei ce le acorda o fac pt bani.Asa ca niciodata in romania nu va fi bine si asta din cauza lacomilor
|
inceputul paginii |
|
hidi miki
Neinregistrat
Mesajul acesta:
08-09-2008 18:12
|
Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa imi iau si eu un scoo
salut poti sati iei un scooter de 50ccm dar trebuie sa ai mare grija pe drum ca e mai tare ca 49ccm si eu am una si nu it trebuie permis numai atestat
|
inceputul paginii |
|
hidi miki
Neinregistrat
Mesajul acesta:
08-09-2008 18:14
|
PENTRU 50 CM BTREBUIE CARNET DIN SUBCATEGORIA A1 | nu iti trebuieA1 numai daca depaseste 50ccm
|
inceputul paginii |
|
marius
Neinregistrat
Mesajul acesta:
14-09-2008 17:22
|
am si eu un atv linhai 49,5cc si as vrea sa stiu daca am nevoie cursuri de legislatie rutiera si daca da unde le fac [ast raspunsuri urgent de la oricine ms mult]
|
inceputul paginii |
|
marius
Neinregistrat
Mesajul acesta:
14-09-2008 17:24
|
am atv linhai 49.5cc
am si eu un atv linhai 49,5cc si as vrea sa stiu daca am nevoie cursuri de legislatie rutiera si daca da unde le fac [ast raspunsuri urgent de la oricine ms mult]
|
inceputul paginii |
|
NeBuNa :x
Neinregistrat
Mesajul acesta:
30-09-2008 15:37
|
Re:
are cineva de vanzare scooter ? astept raspunss! id-ul e funky_punky_bulinutze_mov .. pls dak stiti p cineva kre are d vanzare contact me
|
inceputul paginii |
|
pitiku:P
Neinregistrat
Mesajul acesta:
04-10-2008 14:19
|
Poi in codul rutier scrie ca ai voie doar de la 16 ani sa faci cusul de legislatie dar mergi la o profesoara de la scoala de soferi ii duci o ciocolata si te lasa sa faci legislatia de la 16 ani:P
|
inceputul paginii |
|
mihaijbv
Newbie
Mesajul acesta:
04-10-2008 18:48
|
Re: motocicleta la 16 anii
eu vreau sa-mi iau motocileta la 16 ani de 250 cc...da nush ce ???...imi recomandati voi vre-o marca???pls |
Mai, la 16 ani nu ai voie decat cu scutere sub 49 CP, mai ales ca nu iti poti lua permisul.
Pentru moment iti iei un scuter, peste vreo 2 ani daca iti permiti iti iei o aprilia. http://www.cars-dublin.com - Cars Dublin :: http://www.fmbuff.com/ - Football Manager 2009 Forum
Editat de mihaijbv pe 04-10-2008 18:51
|
inceputul paginii |
|
pupaza eugen
Neinregistrat
Mesajul acesta:
12-10-2008 13:27
|
vareau tester pentru cal masini
am o problema techinica la masina shi nus ce se antampla ca nu mai merge
|
inceputul paginii |
|
nu prea cred
Neinregistrat
Mesajul acesta:
05-04-2009 21:11
|
cine ami zice si mie legea pe alex_mafia57
din proprie experinta: la ce scrie in talon ca are sub 50cc si lmitat la 45 km/h se poate conduce FARA carnet a1, de la 16 ani, fie ca e scuter sau motococleta (cu schimbator manual). a auzit cineva de un caz in care cineva peste 16 ani conducea un scuter (fara pedale) limitat la 45 si de 49cc s-a ales cu dosar penal?? eu nu prea cred |
|
inceputul paginii |
|