Nu esti logat!

Login  |  Nu ai cont? Creeaza cont nou!
CAUTA pe site

NOUTATI auto TEST drive din TRAFIC CONSILIER auto SERVICII auto INTERACTIV
stiri

masini noi

concept cars

super cars
test drive

VIP drive

galerii foto

galerii video
subiectul zilei

pe magheru

petrecerea de pietoni

destinatii
consilier juridic

financiar

service / tehnologie

tuning
ghid adrese utile

anunturi second hand

incarcare freon auto

baterie auto
intrebarea zilei

top membri

forum de discutii

contact


Stagiunea 2006 CNR, MotorHome Racing:


Scris de ruxandra pe 06-04-2006

Tempesta 1Tempesta si Mugurel au terminat Raliul Brasovului pe locul patru. Avand in vedere clasamentul de vineri ar putea parea un rezultat dezamagitor, dar datorita unei mici neatentii din partea lui Tempesta la finalul probei PS3 si a unei usoare iesiri de pe traseu, pierzand astfel mai mult de un minut, acest loc patru ne face sa avem incredere in viitorul echipei MotorHome Racing in CNR.

Liviu Gal, Presedintele acestei echipe afirma: "Obiectivul pentru Marco, ca prim contact cu Campionatul National de Raliuri, era sa se clasifice in primii 5 si chiar acest lucru s-a intamplat. Cred ca ritmul lui Tempesta va creste semnificativ in urmatoarele raliuri din campionat, avand in vedere pauza lunga pe care si-a luat-o Marco in competitiile pe astfalt (mai mult de 5 ani...!).
Suntem foarte multumiti de comportamentul de concurs al echipajului, al echipei si al masinii, multumim Aimont Italy pentru sprijinul si materialul pe care ni-l pune la dispozitie anul acesta. Ca debutanti suntem foarte orgoliosi ca am fost competitivi inca de la primul raliu, alaturi de alte echipe puternice si cu traditie in campionatul romanesc.
In mod sigur partea frumoasa de-abia acum urmeaza...iar noi vom fi acolo!"

Lui Marco ii pare foarte rau ca a exagerat coborarea PS3, dar ca pilot cu experienta stie ca aceste lucruri se intampla daca vrei sa conduci la limita vitezei; in schimb a fost extrem de multumit de relatia colegiala cu Mugurel si de primirea pe care toti pasionatii romani ai acestui sport i-au rezervat-o.
Team-ul a confirmat prezenta la start-ul raliului de la Baia Mare, ce initial nu fusese prevazuta, iar Marco a afirmat ca nu isi amintea ca e atat de placut sa conduci pe asfalt.

"Terminarea competitiei pe locul 4, in ciuda faptului ca am pierdut un minut din vina mea, ma linisteste si ma incarca pozitiv pentru urmatoarele etape pe asfalt din CNR, si cu maxim respect pentru toti, cred ca intr-un final vom fi si noi protagonisti in lupta pentru titlu.
Vreau sa ii felicit pe castigatori si pe Giri, care au luptat inca de la inceput la secunda dar mai ales doresc sa il felicit pe Claudiu care a debutat pe o masina de top cu tractiune integrala si care intr-un moment dificil atat din punct de vedere atmosferic cat si psihologic si-a folosit atuurile si a obtinut locul meritat!
Din punctul meu de vedere, victoria in cele doua probe speciale si priceperea lui Mugurel (si el debutant la italiana si cu o masina de top), ma linistesc pentru urmatoarele curse, e de ajuns doar sa conducem mai in forta!
Multumesc Aimont si personalului sau care s-au dovedit ca de obicei niste profesionisti.
Ne vedem cu totii la Baia Mare....iar de data asta obiectivul nu va mai fi sa iesim in primii 5...!!", a declarat duminica Marco.

Tempesta 2Masina va fi actualizata 2006 pentru Baia Mare asa cum fusese prevazut si pentru Brasov, dar, din cauza unei intarzieri Prodrive in furnizarea kit-ului de actualizare, nu a fost posibil sa respectam programul, deci de data aceasta si masina il va ajuta pe Marco sa fie mai rapid.

Intra in comunitatea Auto Spot de pe Facebook




Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.





   NOU!    Masini noi Concepte Supercar

  Vine primavara: GT86 se decapoteaza
Ca tot ne bucuram noi astazi de un inceput de primavara, iata ca prevestitorii acesteia sosesc inaintea ei – eu o asteptam de cand s-a lansat versiunea coupe – in [ continuare ... ]

  Detroit 2013 – BMW i3 Concept Coupe
L-am tot vazut, in poze, pe internet, in desene si concepte. Am auzit de el, dar nu l-am vazut in “carne si oase”. Iata ca, in sfarsit conceptul electric al [ continuare ... ]

  Totul despre Skoda Rapid. Cat costa in Romania
Noua SKODA Rapid se lanseaza in Romania cu un pret de intrare de 11.990 Euro (TVA inclus). Primul automobil SKODA care se inscrie in noua linie de design a marcii va [ continuare ... ]


mai multe modele noi...



SFATUL ZILEI:

Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!

   HOT STUFF

  Reginele industriei auto, atentie! Volvo S60 Polestar a pus ochii pe premiul cel mare
Suedezii de la Volvo planuiesc sa detroneze reginele BMW M3 si Mercedes C63 AMG din topul masinilor de inalta performanta care nu costa cat o casa de vacanta la Monaco. [ continuare ... ]

  SIAMB 2012: o mare dezamagire
SIAB. Ahh, ce amintiri. Parca ieri il rugam in genunchi pe tatal meu sa ma duca la evenimentul auto al anului in Romania. Prima editie la care am fost s-a desfasurat in [ continuare ... ]

  Audi RS4 Avant: concediul alaturi de familie nu a sunat niciodata mai bine
Pentru ca vara s-a instalat cum trebuie pe meleagurile noastre, am considerat ca ar fi bine sa discutam despre o masina perfecta pentru concediul pe care sunt sigur ca de [ continuare ... ]


vezi si alte informatii importante

   ANUNTURI SECOND HAND
Cauti oferte de masini second hand? Vrei sa-ti vinzi masina?
Foloseste GRATUIT baza de date
AUTOspot.ro!

adauga un anunt
cauta o masina
 
Volkswagen BORA (2002)

5260 €

 
Volkswagen BORA (2003)

5480 €

 
Skoda FABIA (2008)

2500 €

 
Skoda FABIA (2008)

2500 €

 
Ford FOCUS (2000)

3750 €

 
Opel ASTRA (1997)

1500 €

 
Renault 19 (1993)

1200 €

 
Nissan MICRA (2001)

3500 €

 
Ford TOURNEO CONNECT (2003)

7500 €


cauta prin toate anunturile
pune la vanzare masina ta!

    FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI

Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!

Ultimele mesaje:

Leasing - ce se intampla in caz de furt?


scris de dinielligoyo pe 26 Mar, 14:12

ajutati-ma va rog!!!!!!


scris de dinielligoyo pe 26 Mar, 14:06

Poze Dacia Logan Tunata


scris de dinielligoyo pe 26 Mar, 14:02

Bună ziua prieteni


scris de MartinKunde pe 16 Mar, 17:05

caut piese pt. Bora limousine


scris de aserty pe 12 Mar, 22:44

Ajutor .. probleme cutie viteza ford focus


scris de aserty pe 12 Mar, 22:42

ce parere aveti


scris de aserty pe 12 Mar, 22:41

un zbor anulat


scris de aserty pe 12 Mar, 22:37

cea mai buna fata


scris de Gahaka pe 11 Mar, 04:19

iuby meu vrea sa-si ia scooter


scris de aserty pe 13 Feb, 21:51


scrie pe forum



Statistica vizitatori

Acum: 12 vizitatori si 3 membri
Astazi: 1.143 vizitatori
Ultima luna: 31.574 vizitatori

Vezi membrii care sunt on-line acum