Nu esti logat!

Login  |  Nu ai cont? Creeaza cont nou!
CAUTA pe site

NOUTATI auto TEST drive din TRAFIC CONSILIER auto SERVICII auto INTERACTIV
stiri

masini noi

concept cars

super cars
test drive

VIP drive

galerii foto

galerii video
subiectul zilei

pe magheru

petrecerea de pietoni

destinatii
consilier juridic

financiar

service / tehnologie

tuning
ghid adrese utile

anunturi second hand

incarcare freon auto

baterie auto
intrebarea zilei

top membri

forum de discutii

contact


GPS&More lanseaza iGO 2006


Scris de ruxandra pe 01-06-2006

gelcompiiGO 2006 este versiunea imbunatatita a iGO 2005 si este solutia care ofera harta digitala a Romaniei cu gradul de acuratete cel mai ridicat.
Sistemul de navigare iGO 2006 acopera 160 de orase si 14,000 comune si sate, fata de numai 153 localitati in iGO 2005.
In plus noua versiune iGO Romania 2006 este completata cu o baza de date ce contine peste 12000 de puncte de interes (PDI) cu adresele exacte.

Compania GPS&More, proprietarul si distribuitorul software-ului de navigare iGO a lansat la CERF noua versiune iGO 2006.

iGO 2006 este versiunea imbunatatita a iGO 2005 si este solutia care ofera harta digitala a Romaniei cu gradul de acuratete cel mai ridicat.
Sistemul de navigare iGO 2006 acopera 160 de orase si 14,000 comune si sate, fata de numai 153 localitati in iGO 2005.
In plus noua versiune iGO Romania 2006 este completata cu o bază de date ce contine peste 12000 de puncte de interes (PDI) cu adresele exacte, fata de doar 3500 in iGO Romania 2005, benzinarii, ATM-uri, centre de service, centre comerciale, farmacii, muzee, institutii publice, hoteluri, restaurante etc.
Baza de date permite posibilitatea identificarii punctelor de interes in functie de nume sau distanta, in functie de cursor, sau pozitia GPS.

In plus GPS&More a lansat produse noi si pentru toti cei care vor sa calatoreasca in afara tarii si sa ajunga oriunde in Europa fara probleme si anume pachetele: iGO Europe 2006, iGO Eastern Europe 2006, iGO Western Europe 2006.

iGO Eastern Europe 2006 include hartile urmatoarelor tari detaliate la numar de strada si adresa: Bosnia - Herzegovina, Croaţia, Cehia, Polonia, Romania, Slovacia, Ungaria, precum si drumurile principale din Slovenia si tarile incluse in iGO Western Europe 2006.

iGO Western Europe 2006 include hartile urmatoarelor tari detaliata la numar de strada si adresa: Andora, Austria, Belgia, Denmarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, San Marino, Spania, Suedia.

iGO Europe 2006 include hartile urmatoarelor tari detaliate la numar de strada si adresa: Andora, Austria, Belgia, Bosnia - Herzegovina, Croatia, Cehia, Denmarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Slovacia, Slovenia (doar drumurile principale), Spania, Suedia, Ungaria.
Este cel mai complet pachet de navigare pentru Europa in acest moment, cuprinzand 26 de tari fata de numai 22 de tari cum se regasesc in alte pachete de navigare.

iGO 2006 pune la dispozitia utilizatorului noi functii, precum:
  • exportarea parcursurilor in format universal (noua versiune permite exportarea pe calculator in format GPX pentru eventualele prelucrari ulterioare ale traseelor salvate)
  • selectarea destinatiei dupa intersectie (in cazul in care utilizatorul nu isi aminteste numarul adresei, cu ajutorul acestei functii noi poate selecta numele strazii cu care se intersecteaza destinatia dorita)
  • cautarea coordonatelor geografice in functie de latitudine, longitudine, localizarea facandu-se cu exactitate, setari regionale (această functie permite selectarea limbii de afisare a meniurilor si a instructiunilor vocale, fara a reinstala aplicatia)
  • volum dinamic , functie prin care utilizatorul poate determina aplicatia iGO sa creasca gradat volumul in functie de nivelul de zgomot din automobile.

    De asemenea aplicatia iGO 2006 are sensibilitate crescuta la devierea de la traseul planificat initial dupa o scara de reglaj de la 1 la 10. Astfel la valori mici (manevre bruste de ocolire a masinilor din fata), aplicatia nu va recalcula traseul. La valori mai mari, precum manevre de intoarcere, aplicatia va recalcula automat traseul. Se poate utiliza si optiunea de ocolire pentru a putea evita blocajele rutiere.

    "Nevoia de mobilitate, posibilitatea de a acoperi distante mari cu masina, derularea afacerilor la nivel national si international obliga din ce in ce mai multe persoane sa petreaca cat mai mult timp in masina. Timpul este un element important, iar iGO 2006 permite utilizatorului sa ajunga la destinatie rapid si sigur. Sistemul determina pozitia autovehicolului in timp real, o transpune pe harta digitala si te indruma vizual si auditiv spre destinatia aleasa cu acuratete maxima. Nu mai este nevoie sa consulti obisnuitele harti, nu mai pierzi timpul sa vezi unde te afli la un moment dat, nu mai ratezi iesirea de pe autostrada, poti estima cu marja minima la ce ora ajungi la destinatie. Sistemul de navigare prin GPS iGO este pentru oricine considera ca acesta ii este util atat pe plan personal cat si in afaceri." Carmen Capitanescu, Sales and Marketing Manager

    Intra in comunitatea Auto Spot de pe Facebook




  • 15 comentarii. Posteaza un comentariu

    Great memories !! J
    Scris de Staysha pe 09-05-2016 04:41

    Great memories !! Joan lives on long island (ny). She was married to your dad’s cousin John. John died along with other family members in the Pan Am crash over Lockerbie Scotland. Nan (as i called her when your mom and i were little) was probably there with you – welcoming you to ‘the home pl21;ac7e. Can’t wait to read more about your trip. Love, cousin jeannie
    THESE ARE NOT CHINES
    Scris de Charlotte pe 08-05-2016 22:00

    THESE ARE NOT CHINESE LANTERNS! i witnessed the same lights at about 10:30pm in buanckghimshire in feburary of this year. they move too fast at times and then don’t move at all, in like some kind of formation. it was one of the coolest things i had ever seen… http://dfykaemqg.com [url=http://paiyxqq.com]paiyxqq[/url] [link=http://rlvmeilx.com]rlvmeilx[/link]
    O José Luís Peixot
    Scris de Molly pe 08-05-2016 16:36

    O José Luís Peixoto é o escritor institucionalizado dos escritores institucionalizados...De acrescentar a atitude paupérrima e conformada da SPA: nada de promover e auxiliar malta nova, vamos antes, em 2013, premiar livros de 2001 só porque foram reeditados. Ainda por cima não dá trabalho nenhum: é o Zé Luís, é bom rapaz, humilde e maluco com as tatuagens, brincos e heavy mek.c..aFultin'hell...
    Going to put this ar
    Scris de Janaya pe 07-05-2016 12:28

    Going to put this arcilte to good use now.
    Hi Thomas, It seems
    Scris de Larissa pe 26-10-2015 23:18

    Hi Thomas, It seems HTC Radar 4G does support BT krdboaeys. However, there is a possibility from whomever carrier you got the phone from specifically denied BT keyboard support. I guess couple of things to try 1) get the latest firmware for your phone from the carrier2) Try 3rd party app to connect:But because your phone does support it. You should be able to pair by getting the BT drivers either from your carrier or from 3rd party like the app I pointed to above. I've tried the Bluetooth Keyboard Easyconnect and it does work when the android devices says it doesn't. Good luck!-Nurdologist. http://ifsalkxr.com [url=http://bfuevpakvt.com]bfuevpakvt[/url] [link=http://hvfgyqjik.com]hvfgyqjik[/link]
    Good points all arou
    Scris de Dolly pe 25-10-2015 11:32

    Good points all around. Truly apeerciatpd.
    идешь в папку privat
    Scris de Nathanito pe 25-10-2015 03:08

    идешь в папку private/var/media/applications/тут находишь папку с iGo.app, в ней папка conetnt и там поубирай лишнее во всех папочках http://arnqnpq.com [url=http://inyakkqen.com]inyakkqen[/url] [link=http://fxnstqgqz.com]fxnstqgqz[/link]
    Den:Pchela, залез че
    Scris de Onaliasagitarius pe 23-10-2015 13:58

    Den:Pchela, залез через Ifile и после var/ нет media :(есть mobile/applications но и в списке длинющем далее ничего похожего на Igo.app нема .вот засада
    That's not just the
    Scris de Kanlayanee pe 22-10-2015 13:03

    That's not just the best answre. It's the bestest answer!
    info harta digitala bmw
    Scris de alin pe 29-10-2007 22:45

    as dori si eu sa stiu ce fel de harta se potriveste pt navi din fabricatie la bmw si un pret informativ.alinsuciu2000@yahoo.com
    info harta digitala bmw
    Scris de alin pe 29-10-2007 22:31

    as dori si eu sa stiu ce fel de harta se potriveste pt navi din fabricatie la bmw si un pret informativ.
    navigatie pajero
    Scris de ovi pe 08-07-2007 13:27

    am si eu o intrebare si anume cum pot sa fac rost de harta romaniei.Am un mitsubishi pajero 2007 si are toata europa in afara de romania, sistemul e de tip HDD navigation cu 30 de giga,am cautat peste tot si nimik.Astept u raspuns, va multumesc
    Buzau .
    Scris de Anonim pe 30-06-2007 08:28

    Buna, doresc adrese din Bosnia Hertzegovina ,pentru a-mi trimite o invitatie oficiala sa pot obtine o viza de intrare in aceasta tara . Cine ma poate ajuta ii multumesc. Liviu (din Buzau)
    in legatura cu igo 2006
    Scris de Anonim pe 16-03-2007 18:10

    acest igo 2006 poate fi instalat pe un peugeot 407 cu sistem de navigatie? Imi puteti spune un pret pentru cd-ul cu harta Romaniei? 0727 570 269. Va Multumesc!
    Intereat
    Scris de CRISTIAN pe 12-01-2007 22:59

    Buna Ziua
    Am o masina Opel Zafira din 2001 adusa din germania si printre dotarile masini exista si navigatia prin GPS, asi dori sa aflu de unde imi pot procura un CD cu harta romaniei si cam la ce pret este ?
    Multumesc...

    Posteaza un comentariu

    Autor
    Titlu
    Comentariu
    VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.





       NOU!    Masini noi Concepte Supercar

      Vine primavara: GT86 se decapoteaza
    Ca tot ne bucuram noi astazi de un inceput de primavara, iata ca prevestitorii acesteia sosesc inaintea ei – eu o asteptam de cand s-a lansat versiunea coupe – in [ continuare ... ]

      Detroit 2013 – BMW i3 Concept Coupe
    L-am tot vazut, in poze, pe internet, in desene si concepte. Am auzit de el, dar nu l-am vazut in “carne si oase”. Iata ca, in sfarsit conceptul electric al [ continuare ... ]

      Totul despre Skoda Rapid. Cat costa in Romania
    Noua SKODA Rapid se lanseaza in Romania cu un pret de intrare de 11.990 Euro (TVA inclus). Primul automobil SKODA care se inscrie in noua linie de design a marcii va [ continuare ... ]


    mai multe modele noi...



    SFATUL ZILEI:

    Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!

       HOT STUFF

      Abarth 695 Maserati Edition - sau cum arata un 500 la masculin
    Cine a zis ca Fiat 500 e jucarie doar de fete? Cred ca intocmai contrar credintei populare, Fiat a facut tot posibilul sa demonstreze ca poporul se inseala... amarnic. [ continuare ... ]

      Audi RS4 Avant: concediul alaturi de familie nu a sunat niciodata mai bine
    Pentru ca vara s-a instalat cum trebuie pe meleagurile noastre, am considerat ca ar fi bine sa discutam despre o masina perfecta pentru concediul pe care sunt sigur ca de [ continuare ... ]

      Drac-impielitat: Audi A1 Quattro
    Nemtii de la Sport Auto au pus mana pe editia limitata Audi A1 Quattro si si-au facut de cap cu ea. Si nu oricum, ci la 257 km/h... Limitat la doar 333 de exemplare, [ continuare ... ]


    vezi si alte informatii importante

       ANUNTURI SECOND HAND
    Cauti oferte de masini second hand? Vrei sa-ti vinzi masina?
    Foloseste GRATUIT baza de date
    AUTOspot.ro!

    adauga un anunt
    cauta o masina
     
    Volkswagen BORA (2002)

    5260 €

     
    Volkswagen BORA (2003)

    5480 €

     
    Skoda FABIA (2008)

    2500 €

     
    Skoda FABIA (2008)

    2500 €

     
    Ford FOCUS (2000)

    3750 €

     
    Opel ASTRA (1997)

    1500 €

     
    Renault 19 (1993)

    1200 €

     
    Nissan MICRA (2001)

    3500 €

     
    Ford TOURNEO CONNECT (2003)

    7500 €


    cauta prin toate anunturile
    pune la vanzare masina ta!

        FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI

    Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!

    Ultimele mesaje:

    Rent-a-hacker! (https://t.me/Blackhat_plug)


    scris de ChrisDamian1 pe 29 Mar, 12:27

    Leasing - ce se intampla in caz de furt?


    scris de dinielligoyo pe 26 Mar, 14:12

    ajutati-ma va rog!!!!!!


    scris de dinielligoyo pe 26 Mar, 14:06

    Poze Dacia Logan Tunata


    scris de dinielligoyo pe 26 Mar, 14:02

    Bună ziua prieteni


    scris de MartinKunde pe 16 Mar, 17:05

    caut piese pt. Bora limousine


    scris de aserty pe 12 Mar, 22:44

    Ajutor .. probleme cutie viteza ford focus


    scris de aserty pe 12 Mar, 22:42

    ce parere aveti


    scris de aserty pe 12 Mar, 22:41

    un zbor anulat


    scris de aserty pe 12 Mar, 22:37

    cea mai buna fata


    scris de Gahaka pe 11 Mar, 04:19


    scrie pe forum



    Statistica vizitatori

    Acum: 12 vizitatori si 3 membri
    Astazi: 1.143 vizitatori
    Ultima luna: 31.574 vizitatori

    Vezi membrii care sunt on-line acum