Nu esti logat!

Login  |  Nu ai cont? Creeaza cont nou!
CAUTA pe site

NOUTATI auto TEST drive din TRAFIC CONSILIER auto SERVICII auto INTERACTIV
stiri

masini noi

concept cars

super cars
test drive

VIP drive

galerii foto

galerii video
subiectul zilei

pe magheru

petrecerea de pietoni

destinatii
consilier juridic

financiar

service / tehnologie

tuning
ghid adrese utile

anunturi second hand

incarcare freon auto

scoala de soferi
intrebarea zilei

top membri

forum de discutii

contact


Vreau permis! (2)


Scris de serban pe 17-04-2006

Sper ca dupa episodul trecut ai luat decizia corecta in alegerea unei scoli cu adevarat profesioniste care sa te scuteasca de probleme si de cheltuieli inutile. Daca inca nu esti sigur, hai sa vorbim putin despre cum decurg cursurile unei scoli de soferi.

Fara descriereExista doi actori principali: tu si instructorul, fiecare cu drepturi si obligatii. Nu uita nici un moment ca ai semnat un contract cu scoala si nu ezita sa apelezi la prevederile lui de fiecare data cand sunt probleme. In general, totul se rezuma la bun-simt si pricepere. Bun-simt inseamna, spre exemplu, sa nu fumezi in masina cu elevul si sa nu-i povestesti de nevasta, catel si purcel. Pricepere inseamna sa ai o metoda didactica si sa fii inainte de toate, la randul tau, un bun conducator auto.

Nu putine sunt cazurile, dupa cum ne relata domnul Marius Teodorescu, director al scolii de soferi Teo, in care oameni care si-au tinut permisul de conducere in vitrina timp de 10 ani au ajuns instructori autorizati, si asta deoarece pentru atestare nu exista decat o proba teoretica si nici una practica. E usor sa-ti dai seama cat de bine poate preda sofatul cineva care merge cu masina de doua ori pe an – o data la cimitir si o data la soacra la tara.

Instructorul se poate schimba foarte usor: o cerere scrisa la scoala de soferi si totul se rezolva. Aici nu vorbesc, desigur, de scoli care functioneaza in bucataria unui fost sofer de basculanta intr-un apartament din Ferentari, vorbesc de scoli serioase cu zeci de masini si instructori.

Din punctul de vedere al metodei didactice, instructorii au doua abordari: fie te arunca in trafic de la prima lectie, fie te iau mai usor doua-trei lectii prin poligon pana te obisnuiesti putin cu comenzile. Fiecare abordare are avantajele si dezavantajele ei si depinde foarte mult de instructor, pana la urma, cum pune in valoare beneficiile metodei.

Instructorul trebuie considerat un profesor de practica, el nu are obligatia sa predea notiuni de teorie, cu toate ca este de apreciat daca o face. In schimb, scoala de soferi trebuie sa asigure ore de pregatire teoretica, incluse in pret, in spatii special amenajate. Un instructor care preda mai mult mersul pe loc si te pune sa rezolvi teste si integrame in timpul celor 30 de ore de practica trebuie cu siguranta reclamat. De asemenea, o dovada a neprofesionalismului este si mersul la posta, la banca, la piata sau cine stie pe unde, in timpul si pe banii tai.

Nu te lasa sedus de cei care-ti ofera fise medicale gata completate sau scoase la imprimanta personala. Falsurile se descopera mai devreme sau mai tarziu si au urmari penale pentru toti cei implicati. In plus, testele medicale sunt usoare, nu costa mult si dureaza putin.

Daca-ti doresti masini mai bune sau tratament preferential poti alege un pachet VIP, ca cel din oferta scolii de soferi TEO. Ai la dispozitie Opel Astra, Skoda Fabia, Renault Megane 2 sau Skoda Octavia si esti luat si dus acasa. Tot la TEO am avut placerea sa descoperim si autovehicule cu dotari speciale pentru persoanele cu handicapuri fizice.

In concluzie, stai cu mainile pe volan, cu urechea la instructor si cu ochii pe urmatorul numar din AUTOspot, pentru ca in episodul urmator urmeaza senzatii tari: examenul auto.

Intra in comunitatea Auto Spot de pe Facebook
274 comentarii. Posteaza un comentariu

Ahmed Gloria
Scris de Ahmed Gloria pe 27-03-2015 03:36

Numele meu este Ahmed Gloria, sunt din indoneziană, sunt aici pentru a depune mărturie cum am primit împrumut meu pentru 2% din doamna Sarah Ahmad, și atât de multe cred în proverbul spune ceea ce Dumnezeu ne-a proiectat pentru a fi în Master Plan determină divin credință și încredere în viață. Nimic nu se întâmplă nimic, nimic nu este intamplator, este mâna invizibilă în afacerile de orice relație și că mâna invizibilă este de conducere destinul nostru divin, ne conduce la destin. că suntem, și cum am fost direcționat către acest tip de inimă umană a lui Dumnezeu. ea este într-adevăr un Dumnezeu a trimis la mine si viata familiei mele, după ce a fost prost și înșelat de către creditorii false împrumut aici, în internet, Dumnezeu mi-a îndreptat spre ei, dar toate mulțumiri lui Dumnezeu astăzi mine și familia mea a putut să îndepărteze datoria noastră și ne-am găsit din nou fericirea în viața noastră, așa frații și surorile mele vă rugăm să fiți foarte atenți, dar i se va recomanda că
dacă aveți nevoie de împrumut astăzi ei contactati si va asigur ca fericirea și zâmbete pe fata ta va fi partea ta toata viata dvs. Daca treci situația financiară, contactați-o prin e-mail la sarahahmad.loanfirm@gmail.com, puteți, de asemenea de contact mă minte pe acest e-mail ,,, ahmedgloria.2012@gmail.com
oferta de împrumut
Scris de Doamna Silvia lopez pe 24-03-2015 00:55

Buna ziua minunat Oameni,

Sunt doamna Silvia Lopez Sunt pe cale de a împărtăși o poveste cu privire la modul în care am fost de ajutor cu un împrumut de dl Legi Antonio, el mi-a arătat și familia mea atât de multă dragoste, când am crezut că nu era nici o speranță a venit și facă simt familia mea din nou în viață de care ne conduce împrumut de rată a dobânzii scăzută de 3% nu m-am gândit că există încă creditori împrumut autentice în plasă, dar spre surprinderea mea am primit împrumut mea, fără a pierde mult timp, astfel încât, dacă sunteți în căutarea acolo pentru un împrumut de orice sumă i-ar dori a trimite un email VIA (legiantonioloanfirm@hotmail.com) vă doresc tuturor succes

Salutari
Doamna Silvia lopez
Cautati un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut acasă, auto împrumut, împr
Scris de BERRY pe 21-03-2015 17:54

Buna Ziua,

Cautati un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut acasă, auto
împrumut, împrumut student împrumut de consolidare a datoriilor, de împrumut fără garanții, de risc
de capital etc ... sau ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau orice financiare
instituție pentru una sau mai multe reason.You sunt în locul potrivit pentru
Soluții de împrumut! Sunt un creditor privat, am acordarea de împrumuturi
firme si persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobândă de
3% Dobânda. Contactati-ne prin e-mail: berryloanscompany@gmail.com

CERERE IMPRUMUT.

Numele tau complet:
Adresa:
Țara:
de stat:
Suma de împrumut:
Sex:
Împrumut Durata:
Număr De Telefon:
Fax:
Venitul lunar:
Anumită dată aveți nevoie de împrumut:

NOTĂ: Această sunt necesare înainte de a putea continua cu
tranzacția a împrumutului bine.

Salutari
dl Berry
loans
Scris de Anonim pe 21-03-2015 17:51

Aplica pentru un credit ACUM.
Buna ziua, numele meu este ILLUMINATI ÎMPRUMUTURI. Sunt un creditor privat, care da afară împrumut la persoane fizice și juridice. Ați fost refuzat de către atât de multe bănci? Ai nevoie de finanțare pentru a stabili afacerea dvs., sau aveți nevoie de finanțare de urgență pentru extinderea afacerii dumneavoastră? Sau ai nevoie de un credit de nevoi personale? Împrumut mea variază de la personal la împrumut de afaceri. Rata dobânzii mea este de 3%, iar procesul nostru de împrumut este foarte rapid, de asemenea. Sunt foarte dispus să facă toate necazurile tale financiare un lucru de domeniul trecutului. Dacă sunteți cu adevărat gata pentru a obține problemele tale financiare rezolvate, atunci nu mai cautati si aplica pentru un împrumut de azi. Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati pe adresa de email; illuminatiloanscompany@gmail.com
Vreau ex-înapoi, cu ajutorul unui fugă vraja
Scris de Doctor Osese pe 16-03-2015 15:23

Vreau să folosesc acest mediu pentru a spune lumii despre Doctor Osese care m-au ajutat în obținerea iubitul înapoi cu vraja lui puternic, fosta mea și I, în care au neînțelegere care a dus la despartirea noastra, deși m-am dus să-l rog de mai multe ori pentru a te ierta și accepta mă înapoi pentru că l-am dar de fiecare dată m-am dus eu mereu simt mai profund în durere și agonie pentru că îl mereu plimbare pe mine și nu ar vrea să asculte ceea ce am să-i spun, dar la 1 zi credincios ca am fost navigarea am jignit a dat peste o mărturie a unei femei a cărei problemă a fost mai mult decât a mea și totuși Doctor Osese ajutat-o ​​cu vraja lui, așa că am fost fericit și, de asemenea, contactat Doctor Osese pentru ajutor prin e-mail și apoi i-am spus povestea mea, dar singurul lucru pe care la spus a fost că am va șterge ai rupe vraja mea cu atât de norocos pentru mine totul anunt de bine la fel cum a promis si chiar acum am luat logodnicul meu înapoi și noi amândoi trăiesc fericit. nu este nimic Doctor Osese nu se poate face cu este vraja și la fel cum am promit de sine mea i se va menține mărturisind pe internet de cât de Doctor Osese ajutat me.Are problema mai mare decat a mea sau mai puțin vă dau garanție de 100% că Doctor Osese va pune capăt cu vraja lui puternic, adresați-vă medicului Osese pentru ajutor prin e-mail doctorosesespelltemple@outlook.com Cautati trece pe acolo prin oricare dintre aceste probleme enumerate mai jos contactați medicul Osese pentru a pune capăt

(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
(2), dacă aveți mereu coșmaruri.
(3) Vrei sa fie promovat în birou.
(4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine.
(5) Dacă doriți un copil.
(6) Or, dacă doriți să fie un fotbalist
[7] câștiga un caz în instanță
(8) Vrei să fii bogat. sau ai nevoie de bani
(9) Vrei să lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
(10) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(11) Cum ai fost scammed si doriti pentru a recupera banii pierdut
- Poți să-l contacteze prin: e-mail doctorosesespelltemple@outlook.com
Scris de Anonim pe 08-03-2015 00:22

Buna Ziua,

Ai nevoie de un împrumut pentru a achita departamentul dumneavoastră sau de a începe propria afacere? în caz afirmativ, vă rugăm să ne e-mail astăzi pentru mai multe informații la :::: laurafinancialhome@hotmail.com

Împrumut formular de aplicare,

Numele Complet: ............
Țara: ............
Valoare credit: ............
Împrumut Durata: ............
Număr De Telefon: ............
Sex: ............

Salutari Michael Laura
Oferta de împrumut
Scris de Orinas pe 23-02-2015 16:22

Email : finance.europa12@gmail.com
Sunt un asociat în mai multe banci ?i am o mul?ime de capital în bancile sale au avut .Pute?i nevoie de împrumuturi între persoane fizice pentru a face fa?a cu dificulta?i financiare pentru a rupe în cele din urma din impas provocat de catre banci, prin respingerea fi?ierelor aplica?iei credite, Suntem un grup de exper?i financiari în masura sa faca un împrumut pentru suma care ave?i nevoie ?i cu condi?ii care fac via?a mai u?oara.
Ne face împrumuturi variind de la o luna la 30 de ani ?i ne-am împrumuta 2000€ pentru 10.000.000€.
Rata dobânzii este de nostru de 2% pe an, aici sunt domeniile în care va putem ajuta:
* financiar
* Home Loan
* Credit pentru Investi?ii
* Creditul Auto
* Consolidarea datoriilor
* Achizi?ionarea de credit
* Credit de nevoi personale
* Sunte?i blocat
* Banca interzis ?i nu ave?i beneficiul bancilor sau mai bine ave?i un proiect ?i au nevoie de **** ma contactati si te voi ajuta.
Email : finance.europa12@gmail.com
Oferta de împrumut
Scris de Orinas pe 23-02-2015 16:18

Buna ziua Dl / Dna
Email : finance.europa12@gmail.com
Sunt un asociat în mai multe banci ?i am o mul?ime de capital în bancile sale au avut .Pute?i nevoie de împrumuturi între persoane fizice pentru a face fa?a cu dificulta?i financiare pentru a rupe în cele din urma din impas provocat de catre banci, prin respingerea fi?ierelor aplica?iei credite, Suntem un grup de exper?i financiari în masura sa faca un împrumut pentru suma care ave?i nevoie ?i cu condi?ii care fac via?a mai u?oara.
Ne face împrumuturi variind de la o luna la 30 de ani ?i ne-am împrumuta 2000€ pentru 10.000.000€.
Rata dobânzii este de nostru de 2% pe an, aici sunt domeniile în care va putem ajuta:
* financiar
* Home Loan
* Credit pentru Investi?ii
* Creditul Auto
* Consolidarea datoriilor
* Achizi?ionarea de credit
* Credit de nevoi personale
* Sunte?i blocat
* Banca interzis ?i nu ave?i beneficiul bancilor sau mai bine ave?i un proiect ?i au nevoie de **** ma contactati si te voi ajuta.
Email : finance.europa12@gmail.com
loans offer!!!!
Scris de illumi pe 10-02-2015 03:55

Buna ziua Sunt marca brookly din Florida Statele Unite ale Americii, atunci când am avea nevoie de un împrumut de 230.000 dolari pentru tranzitul o afacere prietenul meu a introdus iluminare ferm împrumuturi pentru mine, deoarece ea a primit un împrumut de la ei cândva în urmă, așa că am fost atât de speriat din cauza escrocherii în internet, dar prietenul meu ma încurajat să le dea un try și le-am dat o încercare și am primit împrumut mea în termen de 4 ore și căile lor, era foarte usor nici o verificare de credit, nu cosigner, nu garanții și rata dobânzii este de doar 2%, astfel i se va sfatuim cineva acolo care au nevoie de un împrumut pentru a le contacta prin e-mail lor: (illuminatiloanscompany@gmail.com).
POSEBNA PONUDA KREDITA
Scris de Mr Gabriel pe 28-01-2015 07:16

Buna ziua, eu sunt domnul Gabriel Stanley, un creditor împrumut privat, care dă împrumuturi oportunitate de timp viața. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a achita datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? Cautati mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru de domeniul trecutului. Am împrumuta fonduri pentru a persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Deci, contactati-ne astăzi prin e-mail la:
(insuranceloanhome@gmail.com)
emmanuelthomasloancompany@gmail.com
Scris de EMMANUEL THOMAS pe 10-01-2015 01:57

Buna Ziua,
Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile sau ai nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? Au fost u respinsă de către bănci și alte agenții financiare?
Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar?
Căutare nu mai mult ca suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru de domeniul trecutului. Noi fonduri de împrumut pentru a persoanelor fizice
care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani
pentru a plăti facturile, să investească în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să vă ofere un împrumut. Deci, contactati-ne astăzi prin e-mailuri: emmanuelthomasloancompany@gmail.com
Urgent Loan Offer
Scris de Francis Johnson pe 23-12-2014 23:03

Buna Ziua! E?ti în nevoie de împrumut de urgen?a pentru a solu?iona facturile, sau sa se ocupe de
unele probleme financiare? Sau e?ti acolo în cautarea pentru o bine
Oferta confiden?ial împrumut pentru a ob?ine împrumut? Aici ajuns la dorin?a ta
dorit pas u?a. Aici, în Francis Johnson Institutul de împrumut, ofera împrumuturi pentru a un adult bine legitim de minim
vârsta de 18 ani ?i peste, cu o rata minima a dobânzii la nivelul de 2%,
Anual. Pentru a ob?ine mai multe detalii informa?ii, va rugam sa ne puna în contact prin adresa de e-mail de mai jos.
Corporativeloancompany@gmail.com
Mul?umesc.
permis
Scris de Anonim pe 13-12-2014 09:01

vreau un permis categoria b platesc cat e nevoie 0757467362
XMAS ÎMPRUMUTURI
Scris de Bayan Rosita Dawson pe 12-12-2014 03:26

Sunt doamna Rosita suntem un legitim şi un împrumut reputaţie creditor. Suntem companie dinamica cu asistenţă financiară ne împrumut fonduri afară la persoanele care au nevoie de asistenţă financiară, care au un credit de rău sau de care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească pe afaceri.Vrem să folosească acest mediu să vă informez că am face de încredere şi asistenţă beneficiar ca fi bucuros să vă ofere un împrumut.Sa ne contactati prin adresa de mail: dawsonrositaloans@live.com

Servicii topite includ; Refinance Home Îmbunătăţirea, împrumut de investiţii, credite Auto, consolidarea datoriilor, linie de Credit, a doua ipoteca, credite pentru afaceri, credite personale, maşină de împrumut, împrumut Auto.

Scrie înapoi în cazul în care interesat.

NUMELE COMPLET...
ADRESA DE ACASĂ...
sex...
VARSTA...
STAREA CIVILA...
TARA...
NUMĂRUL DE MOBIL...
NUMĂRUL DE BIROU...
DE STAT...
VENIT LUNAR...
OCUPATIA...
data naşterii...
SUMA NECESARĂ CA ÎMPRUMUT...
DURATA ÎMPRUMUTULUI...
SCOPUL ÎMPRUMUTULUI...

A reveni la noi cu aceste informaţii astfel încât să putem trece mai departe
ok.

Sunt de aşteptare pentru a auzi de la tine bine.
Doamnei Rosita.
XMAS ÎMPRUMUTURI
amintiri....
Scris de IULIA pe 21-10-2014 23:12

La prima sedinta nu mi-a spus sa pun nici macar centura dar mi-a zis ca i s-a acrit vinul.Apoi doar ambreiaj frana acceleratie.toate treburile facute in timpul orelor,dar am inghitit cu stoicism si lacrimi amare.
Am citit mereu de toate:SOC=scaun,oglinzi,centura...si l-am luat din prima pentru ca m-am concentrat pe 11 iunie 2013 la 43 de ani la 11 Iunie=Parc Carol.Instructorul nu e profesor.nu are pregatire didactica,e un neavenit in meserie cu talent de sofer si aere de mistocareala.La final stiam de hotararea de divort dar statea tot cu nevasta,de ardeii si vinelete pe care ii/le planta la mosia nevestei de la tara...si tot asa.Sofer m-am facut singura:dupa ce am luat permisul! BAFTA!!!
Vreau urgent permis
Scris de Anonim pe 20-10-2014 16:32

Am nevoie urgent de permis categoria B astept pe adresa Lucian_tanasa@yahoo.ro
Scris de ana pe 06-10-2014 12:33

sunt din iasi ,,asi putea lua sala cu cateva mii de euro ..va rog daca puteti sa-mi raspundeti
Scris de Anonim pe 27-09-2014 22:48

În atenția: Împrumut Oferta Aplica acum
Sunt Mrs.Melissa, un camatar privat și un financiară corporativă pentru imobil, precum și orice fel de finanțare a afacerilor. Am oferi, de asemenea Creditele pentru persoane fizice, firme și persoane juridice, la 2%, rata dobânzii pe bază anuală și 0,5% rata lunară a dobânzii, termenii de împrumut determinante
Informații necesare sunt:
Numele complet: Locatie: Varsta: Sex: Tara: Contact Numere de telefon: Suma necesară / Durata:

e-mail: mrsmelissaloancompany@gmail.com
dna Melissa
loan offer
Scris de james pe 06-09-2014 01:11

Buna ziua! Nu ai nevoie de un credit de nevoi personale sau de afaceri de orice sumă pentru a achita facturile. Contactati-ne acum jameshenryloanhep@gmail.com Nume: Tara: Adresa: Suma Durata: numarul de telefon mobil: Ocupatia:
permis
Scris de Anonimzoli pe 21-08-2014 06:29

vreau un permis auto in regula 0740565687
permis
Scris de Anonim pe 10-08-2014 15:16

buna ziua,as dorii sa cumpar un permis categoria b ,ofer 100-1500 euro.
ma gasiti pe ;macarie.catalina@yahoo.com
astept raspuns cat mai repede
loan2 %
Scris de Anonim pe 30-07-2014 18:57

Stimate Domn / Doamna.

Ești un om de afaceri sau o femeie? Ești în orice stres financiar sau aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere? Ai un scor redus de credit și tu le este greu să obțină un împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? soluția la problema ta financiara este Ying Micro Finanțe Împrumut company.EMAIL US AT: christianloanlender2014@gmail.com

a) Personal de imprumut, de expansiune de afaceri.
b) Business Start-up și educație.
c) de consolidare a datoriei.
d) Credite Hard Money.
e) Mortgage Finance.

Cerere de credit

Nume:
Suma necesară:
Împrumut Durata:
De stat:
Data nașterii:
Țară:
Sex:
Venitul lunar:
Numere de telefon:
Ați aplicat pentru un împrumut?

toate e-mail trebuie să fie trimis la la: christianloanlender2014@gmail.com
I stumbled upon your site www.autospot.ro
Scris de Morty pe 31-05-2014 20:07

Hello, my name is Morty Goldman and i just stumbled upon your site - www.autospot.ro - I'm sorry to write in such an odd manner, but what I have to say may be of great interest to you. Why? Because I want to help you realise the potential of your business, and help you grow it into the centre-piece of our success working together. Have you ever wondered why the world famous song Gangnam Style gained popularity so rapidly? Aside from its quirky dance moves and costumes, Gangnam Style smashed YouTube records for the number of likes and views it received in such a short space of time. The music video gained popularity quicker than many popular viral videos; eventually becoming one of the most successful global phenomenons seen on YouTube. Now imagine the scale of Gangnam Style's popularity being transferred to your business! This is exactly how I deliver business to my clients - and I assure you that you'll be overwhelmed with the results.

Please call me at (877) 410-4002
or visit at http://www.SuperbSocial.net

Regards,
Morty Goldman
CEO and Founder of Superb Social.
Scris de Anonim pe 30-05-2014 16:45

Buna ziua sunt inafara cat ma costa Sa iau permisu categoria B Nam timp de invatat fac ore de,conducere daca e nevoie Ms Sa iau repede permisu Ms email cristianghiorghita1987@gmail.com
Scris de nelu pe 06-05-2014 17:49

vreau sa cumpar un permis ct va fi meilul mie nelu2569@yahoo.com
buna ziua
Scris de Anonim pe 12-02-2014 14:30

vreau sa cumpar un permis platesc cat merge id alexandrutzu2000@yahoo.com
oferta de împrumut
Scris de Anonim pe 07-11-2013 15:35

ne da afarã de împrumut pentru companie și de împrumut investitorului privat pentru carduri de credit, credite de îngrijire medicală, credit auto, credit ipotecar, credit Student etc Sau nu aveți nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea dvs., Împrumut pentru a consolida datoria dumneavoastră, ne trimiteți un email acum la: edmondloanlender2000@mail.mn
cumpar permis b
Scris de Anonim pe 23-10-2013 01:06

vreau sa cumpar permis b ofer 500E,ASTEPT RASPUNS DINCAMARIUS55@YAHOO.IT
Scolarizare
Scris de Anonimonica pe 02-09-2013 16:34

Scoala auto pentru persoane cu handicap
Scoala de soferi PREMIAT AUTO din Brasov scolarizeaza pe masini special adaptate persoanelor cu handicap locomotor. Masinile sunt perfect echipate la standardele europene, confortabile si usor de condus; instructorii te ajuta din toate punctele de vedere- se si deplaseaza acolo unde aveti domiciliul, inclusiv pentru examen. Recomand cu mare incredere!
tel. 0742980755< 0268 411752, mai multe inf. pe site-ul scolii
vreau permis categoria b
Scris de Anonim pe 13-08-2013 11:48

vreau urgent permis categoria b platesc cat se cere am 23 de ani ast rsp pe idu de mess nutzu19br
ytvrijf qufpngw
Scris de grkwwqwnbw pe 29-07-2013 08:51

qzdugbvuptqpu, rovdjokloz , [url=http://www.zbmggvqpkx.com/]uwheczrvfp[/url], http://www.kqoquthfac.com/ rovdjokloz
qxwzfec jsdgtyr
Scris de mdenrbzpha pe 25-07-2013 23:43

uspzabvuptqpu, kzvfwlqfuf , [url=http://www.qzcalrvaqw.com/]furblisyht[/url], http://www.stgunyofwe.com/ kzvfwlqfuf
am nevoie de permis!!!!!!
Scris de Anonim pe 05-06-2013 14:22

buna cum as putea intra in posesia unui permis categoria B vreau sa fie bun sa nu am probleme cu legea!!!!! nu pot oferi multi bani ca nu prea am pot oferi maxim 500 euro! sunt insarcinata si imi trebuie urgent permis va rog sa ma ajutati multumesc astept un raspuns pe adresa mea de mess!!!!!gabytzaale@yahoo.itvreau sa fie serioasa persoana!!!!! multumesc!!!!
Scris de Anonim pe 23-05-2013 02:27

vreau si eu permis urgent cat b. ma puteti contacta la adresa weldblachheb@yahoo.fr
asta e romania
Scris de Anonim pe 14-03-2013 13:08

as dori un site unde ma pot lamuri cum sa iau permis cat b avand un usor handicap la piciorul drept nytu_aurel este id meu sa un nume de scoala unde pot face cursurile pe o masina hidramata
FERITI-VA
Scris de Anonim pe 08-02-2013 13:47

Am picat in plasa scoli de soferi CATA GENERAL AUTO : Bucuresti, Sos.morarilor Nr.2b Et.4 Cam.10 si 11, FURT PE FATA,,... instructorul meu, Cosmin - 0767.082.858, e o mare SCARBA de om ,nepregatit professional, mereu intarzia la orele de condus, injura tot timpul, facea comentarii porcoase despre toate fetele pe care le vedea pe strada, ma ducea prin oras pe unde avea el treaba, iar la examenul auto (traseu) mi-a dat lovitura de gratie: NU S-A OBOSIT SA VINA!!! imi tot zicea ca intarzie, ca e pe drum, dupa aia mi-a trimis alt instructor, cu alta masina, alt tampit... a stat un pic, nu m-a lasat sa conduc masina, sa ma acomodez cu ea, ca era ALT MODEL DE MASINA decat cel pe care facusem orele de condus, dupa aia a plecat, ca avea nu stiu ce treaba, si M-A LASAT PE JOS IN FRIG, IN PLINA IARNA!!! s-a intors dupa vreo ora... cu pretul se ajuge mai mult decat nu ai avea voucher, masinile lor sunt tot timpul stricate, isi fac treburile personale in orele de condus pe care ar trebui sa le faca cu cursantii, datorita reclamei mincinoase se inscriu mai multi decat ar face ei fata, fugiti de scoala de soferi .
Salut
Scris de Anonim pe 20-01-2013 17:22

cat costa sa faci scoala de soferi??unde va pot gasi??am 20 de ani. ma gasiti pe cDanutMihai
Scris de Anonim pe 04-12-2012 03:05

vrau un permis cu kategotia (a,b)urgent ma gasiti pe skype olesca_86
Scris de Anonim pe 04-11-2012 18:14

mai anonom...kre e treaba ta ce face lumea pe aici?...esti cumva dumnezeu?
Scris de Anonim pe 04-11-2012 12:59

CEI CARE CER PERMISE PE BANI SUNT NISTE CRIMINALI CU BUNA INTENTIE.SA VA FIE RUSINE INFRACTORILOR,DE ACEEA SUNT ATAT DE MULTE ACCIDENTE.OARE NIMENI NU SE SESIZEAZA LA ASEMENEA CERERI??????
Scris de Anonim pe 21-10-2012 11:26

vreu si eu un permis valid categoria b.platesc motivant.englezumita@yahoo.com
autostart brasov
Scris de georgiana pe 28-09-2012 13:42

vreau si eu sa stiu pareri despre aceasta scoala de soferi,cine ma poate ajuta ii multumesc foarte mult.eu vreau sa fac pe dacia logan la ei dar nu prea cunosc instructorul...cine il cunoaste,explicati-mi si mie daca e ok,si povestiti-mi cum decurg orele de condus.merci frumos
Vreau permis ofer oricat
Scris de Anonim pe 01-09-2012 02:18

Buna ziua,

As vrea sa cumpar un permis valid cat B, ofer orice suma.
Contact: constantinescu.edina@gmail.com. .
doresc permis
Scris de Anonim pe 10-07-2012 14:16

sunt plecat din tara si nu am timp de examen.......care ma poate ajuta la asa ceva ??platesc.....
salut
Scris de Anonim pe 17-06-2012 15:28

as vrea si eu un permis pe bani daca se mai poate face ceva in romania vreau original cine poate ma ajuta ma gaseste pe mess id meu e sefulzismiezul mersi astept
prof.legislatie/meditatie...instructaj auto
Scris de Anonim pe 13-06-2012 16:14

Nu va mai lasati pacaliti de 'voucher....nu ve-ti invata mai nimic colegii mei 'de pretutindeni' nu au nici o motivatie....over&over phh..
Scris de laur_if86 pe 20-05-2012 15:38

cum pot sa cunmpar un permis fara sa mai dau exsamen platesc ori cit nu conteaza ma poate ajuta si pe mine cineva date de contact laur_if86astept un raspuns va rog !mss
pt permis
Scris de Anonim pe 30-04-2012 13:44

am pus cidiul in calculator,am pus parola si mi sa activat. cum vad testele?
Salut
Scris de Anonim pe 24-04-2012 16:55

Buna ziua, am si eu o intrebare nu am terminat cele 8 clase primare si as vrea sa stiu daca pot sa dau de permis in legatura cu asta daca nu este vreo problema.
antecedente
Scris de mano pe 04-04-2012 20:39

vreau si eu sa stiu cat costa antecedentele alea pe care tre sa le iei de la medicul de familie
Scris de Anonim pe 30-03-2012 18:19

vreau sa cumpar perm... cat B ma poate contacta pe nelu2569@yahoo.com
doresc permis
Scris de Anonim pe 20-03-2012 05:53

VREAU NEAPARAT UN PERMIS INREGULA.. FARA SA MAI DAU SALA OFER 1000 DE EURO.. CN MA POATE AJUTA ROG SA MA CONTACTEZE dolce_versace2010@yahoo.com
teo!
Scris de teaca daniel pe 05-03-2012 18:29

copiii care vreau sa conduca de la 16 ani ducetiva la scoala de soferi teo ca nu o sa va dezamageasca
teo
Scris de teaca daniel pe 05-03-2012 18:26

scoala de soferi este foarte buna nu va lasaty sedusi de ceilanty care va vrea rau .
ducety-va nu mai la scoala de soferi teo altele nu va face reducere la masini
Permis
Scris de Stef pe 29-02-2012 22:45

as fii interesat de un permis daca se mai poate cumpara cu banuti..contactati-ma la robertitsu@yahoo.com :)
Buna
Scris de RECHINU pe 11-02-2012 12:33

Eu sunt plecat in arhipelagul polineziei franceze ...... lucrez aici nu am timp sa stau in tara mai mult de 2 saptamani cand vin acasa. As vrea si eu sa stiu daca a-s putea cumpara permisu de conducere...... mentionez am platit 2 scoli de soferi in brasov dar nu am dat nici o data examenul.... ma puteti contancta pe mail : nashu.paul@yahoo.com
am nevoie permis
Scris de Anonim pe 02-02-2012 00:47

Vreau permis urgent ..macoveibogdan59@yahoo.com
happy
Scris de Anonim pe 24-01-2012 18:55

am luat permisul azi :D ...bafta tuturor"""
scolarizare
Scris de Anonim pe 17-01-2012 12:06

nu-ti mai cere cate studii ai acum , eu am 7 clase am facut scoala si am luat examenul teoretic cu 25 de raspunsuri, am invatat pe rupte , nu ma citit deloc legislatia dar am facut f multe chestionare si am gandit logic fiecare situatie ca sa stiu despre ce este vb nu sa stiu mecanic si apoi sa ma trezesc ca nu stiu ce inseamna un indicator sau unde nu am voie sa depasesc ....sapt care vine am traseu ! bafta tuturor ... invatati , nu e greu ;),apropo mi se pare normal sa ai intrebari din mecanica legate de functionarea optima a franei si componente ce ar putea sa te puna in pericol si pe ceilalti in caz de defectiune
nu e greu
Scris de Mihai pe 16-01-2012 21:12

Salutare am luat permsul din a doua incercare a fost ok si sa va spun drept nu cred ca vroia vreunul spaga ereau porniti rau
PERMIS FARA BANI
Scris de Anonim pe 06-01-2012 09:08

Buna! Eu mi-am luat permisul pe bune.Am auzit ca ar incepe militienii sa ceara din nou bani,dar inca se mai da si pe bune. Eu aveam probleme cu sala,dar am facut meditatii cu Marius Stoica si am luat sala de doua ori.Prima data am luat sala,dar am picat traseul si a doua oara am luat si sala si traseul,fara spaga. Va recomand daca nu reusiti sa luati sala , sa luati cateva ore de meditatii cu MARIUS STOICA. E tanar si chiar are rabdare si explica de o suta de ori pana se convinge el ca ai inteles :))
PERMIS PE BUNE
Scris de LUCIAN pe 05-01-2012 23:21

Bai daca vreti sa luati sala, contactati-l pr d-l MARIUS STOICA 0767533698. Eu stiam sa conduc si cu ochii inchisi,dar nu luam sala. Am facut cateva sedinte cu profesorul de legislatie rutiera si cand mi-a zis esti pregatit de auzim maine dupa ce iesi din sala, frate asa a fost. Am luat 25! Eu visam la un macar 22,dar dupa meditatii,chiar am reusit. La inceput am crezul ca e o prostie cand mi-a zis un tovaras. MEDITATII PT LEGISLATIE RUTIERA, asa se numeste si iei cum zice omu garantat. Sa traiesti sefu si multam .LUCIAN
Scris de Anonim pe 03-01-2012 13:38

toata lumea vrea permis pe bani dar se mai poate oare lua un permis pe invatat
buna
Scris de Anonim pe 29-12-2011 17:23

as vrea sa cumpar permisu de conducere ma poate spune cineva la cn sa apelez contactatima la id. petrikignat astept rasp ms
permis
Scris de Anonim pe 16-12-2011 12:41

buna eu am picat sala si acum sunt in elvetia,nu am timp sa vin in tara si sa dau din nou,ofer 1000 de euro pentru categoria b cine ma poate ajuta sami scrie pe iulia-iulia@hotmail.ch
va multumesc
Scris de Anonim pe 14-12-2011 17:15

problema cea mai mare este ca nici elevii nu invata dar si sitemul 30 de ore adica 15 sedinte a 1,5 ore nu sunt suficiente pentru multi cu toate ca sunt si exceptii ar trebui sa se scumpeasca scoala si instructorii sa fie platiti mai bine nu cum se plateste la Pascani cu 10 lei la o ora jumatate si multi din patronii scolilor nu le fac instructorilor acte de angajare ii tin la negru si plus de asta masinile nu au toate acte in regula (revizii si asigurari)si isi bat joc de instructori platindu-le 150 lei de elev si ii pun sa fuga de ARR cand apar prin oras sa nu ia amezi de asta sunt si atatea accidente din cauza orelor insufiente.sper sa vada cineva ce
am scris aici si sa ia niste masuri
sall
Scris de claudiu pe 02-12-2011 20:51

Am facut scoala de soferi si nu am luat sala mia expirat dosaru cat ma costa sa fac dosaru a doua oara nu mai vreau decat sa fac dosaru fara ore
Doresc raspuns foarte repede daca se poate
sall
Scris de Anonim pe 02-12-2011 20:50

Am facut scoala de soferi si nu am luat sala mia expirat dosaru cat ma costa sa fac dosaru a doua oara nu mai vreau decat sa fac dosaru fara ore
Doresc raspuns foarte repede daca se poate
atestate
Scris de clau pe 29-11-2011 15:51

stie cineva cat dureaza pana ajung acasa atestatele de sofer profesionist?
Scris de Anonim pe 19-11-2011 12:54

Scoala de conducere auto la Turda pentru persoane cu handicap fizic,pe autoturism adaptat ,agreat cu cutie de viteze automat.
care vrea permis
Scris de Anonim pe 16-11-2011 17:23

eu stiu pe cineva care a ajutat pe cineva pt ala din iasi
rezidenta
Scris de Anonim pe 15-11-2011 09:11

am rezidenta si in alta tara,dar m-am stabilit in Romania.pot da examen in aceasta situatie? astept raspuns, multumesc
MA PUTETI AJUTA?
Scris de Anonim pe 14-11-2011 18:00

NU AUD CU URECHEA DREAPTA...mai pot sa fac scoala de soferi?
Scris de Anonim pe 10-11-2011 18:42

daca am 63 de ani mai pot sa ma inscriu la scoala de soferi categoria B?
Curs categoria B masina hidramata
Scris de Anonim pe 07-11-2011 21:04

Raspunsul oficial al ARR-ului la posibilitatea scolilor auto de a scolariza un cursant sanatos ( in vederea obtinerii carnetului categoria B) pe o masina hidramata este NU.
Conform OMTI nr 1019/ 2009 anexa nr 1a si nr 1b.
Masina trebuie sa fie prevazta ( printre altele) cu dispozitiv cu dubla comanda pt ambreiaj si frana de serviciu.
Masina automata NU are ambreiaj.
Asa ca..... Mai incet cu reclamele scolii Teo.
Jenanta scoala, ca sa nu folosesc alt cuvant.
Scris de Anonim pe 07-11-2011 21:03

Se mai pot lua carnete normal, fara spaga ???
Macar sa nu va mai stresati cu scolile auto, cu invatatul , cu teoria.
Daca oricum nu merge decat cu spaga si aia data de 2-3 ori....
TRASEU
Scris de Anonim pe 07-11-2011 17:56

M-ar interesa daca stie cineva cui sa-i dau bani pentru traseu!cu sala nu e problema!sunt din iasi!vreau sa stiu o suma si o adresa de ym daca stie cineva! si e disponibil sa ma ajute!
sal
Scris de Anonim pe 07-11-2011 17:50

se mai poate lua traseul cu bani in ziua de azi?sunt din iasi si m-ar interesa!sala nu e o problema si nici banii!un raspuns va rog
Reclama Curs pe hidramata categ B
Scris de Anonim pe 07-11-2011 13:38

Vad ca scoala a modificat reclama din: ""Scoala pe masina hidramata categ B"" in ""Curs categoria B "" pe hidramata.
Probabil i-a sesizat polita sau alte organe abilitate ca nu aveau voie sa scolarizeze pe automat.

Cati nu au fost pacaliti......
Unde este cinstea, corectitudinea???
Curs categoria B pe hidramata
Scris de Mirela pe 01-11-2011 22:03

Dar scoala nu te anunta ca nu ai dreptul sa faci cursul categoria B pe masina hidramata?
Teoretic ar trebui sa-ti spuna la inceput, inainte de a-ti lua banii sau chiar pe parcurs.
Mare MAGARIE .....
Raspunsul oficial al ARR-ului cu privire la scolarizarea pe hidramata
Scris de Anonim pe 30-10-2011 11:08

Raspunsul oficial al ARR-ului la posibilitatea scolilor auto de a scolariza un cursant sanatos ( in vederea obtinerii carnetului categoria B) pe o masina hidramata este NU.
Conform OMTI nr 1019/ 2009 anexa nr 1a si nr 1b.
Masina trebuie sa fie prevazta ( printre altele) cu dispozitiv cu dubla comanda pt ambreiaj si frana de serviciu.
Masina automata NU are ambreiaj.
Asa ca..... Mai incet cu reclamele scolii Teo.
Jenanta scoala, ca sa nu folosesc alt cuvant.
Masina hidramata curs categoria B
Scris de Anonim pe 29-10-2011 20:54

Da, am mai auzit acest lucru. Trebuie sa ai un handicap locomotor pentru a face cursul categoria B pe masina hidramata.
Totusi sunt atatea reclame....
Este legal sau nu?
Masina hidramata
Scris de Anonim pe 29-10-2011 14:03

O persoana sanatoasa nu poate face scoala pregatitoare obtinerii categorie B pe masina hidramata.

Nu mai credeti reclamele de la scoala Teo.
ARR-ul va poate lamuri.
O sa va plingeti banii.
salutare
Scris de ovidiu10 pe 27-10-2011 23:46

vasileeeeee iti trebuie neaparat buletin intalian si sa ai rezidenta in italia ca sa poti da de permis in italia
permis
Scris de Anonim pe 25-10-2011 20:19

ma poate ajuta careva cu un permis cat b ofer pana la 5000 de euro nu conteaza tara din care provine numai sa sa fie bun idiu vasile.cora
Masina hidramata
Scris de Anonim pe 24-10-2011 22:34

O persoana sanatoasa poate face scoala auto pe o masina hidramata?
vreau sa dau la permis
Scris de vasileeeeee pe 19-10-2011 22:43

buna ziua, as vrea sa dau la permis in italia, dar eu am buletinul romanesc si as vrea sa stiu daca pot da la permis.sau iti trebuie neaparat buletin italian
Scris de Anonim pe 18-10-2011 19:57

Acum nu mai merge ca inainte, cu luatul pe bani.
Inainte mergea.
Iar cu invatatul..... Daca politaiul vrea, te trece.Daca nu, nu.
Invatul se refera mai mult la grila, la sala.
Restul, depinde de politai.
Scris de Anonim pe 18-10-2011 05:13

Mergeti oameni buni si invati la scoala,ca nu este chiar asa de greu,lasa-ti permisele luate pe bani,ca apoi omoriti oameni nevinovati si plingeti toata viata pt ca nu ati avut chef sa invatati
vreau permisu pt cat b am facut sc de soferi dar nu am reusit sa il iau ...bani nu sunt o pb... mita
Scris de Anonim pe 18-10-2011 00:42

...
Regula pt masina pregatirea pe masina automata
Scris de Anonim pe 14-10-2011 12:57

http://www.bitonline.ro/stiri-informatii/noile+permise+auto!/43

Regula nu se aplica in Romania. Scolile de soferi nu au inca optiunea de a oferi instruire pe masini cu cutie automata. Nici Politia Rutiera nu organizeaza examene in mod diferentiat, in functie de tipul cutiei de viteze.

Interesanta afirmatia unei persoane foarte competente.
De aceea politaiul te da jos din masina hidramata exact la traseu. Asa se explica.
Cum trece masina hidramata in viziunea statului roman?
Scris de Anonim pe 09-10-2011 20:23

simionescu gheorghe - taxa auto |2010-04-10 13:13:22

persoanele cu handicap locomotor pot inscrie doua masini pe an cu conditia sa
posede permis si masina sa fie modificata ori hidramata.
Din experienta altora despre masina hidramata la examen
Scris de Ela pe 09-10-2011 20:14

halford
13th December 2009, 19:23
Eu am facut scoala de soferi la Teo, pe o masina cu cutie automata. Am restrictie pe permis, codul 10.02. Problema e ca ... nenea Garcea nu te va lasa sa dai examen pe o masina cu cutie automata daca nu scrie pe fisa medicala ca esti apt pentru asta, adica trebuie sa ai un handicap (exact asa trebuie sa scrie doftorul: "apt pentru masina cu cutie automata"). Daca esti perfect sanatos si vrei sa dai examen pe-o masina cu cutie automata ai putea avea surpriza sa nu te accepte la examen. Pe o doamna a respins-o la examen in fata mea. Bine, acum e problema de implementare a directivei, nenea Garcea nu e informat, sa-l intelegem si pe el
Ce spun altii despre posibilitatea examenului pe hidramata
Scris de Ela pe 09-10-2011 20:12

http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t614538.html

Halford, ultimul, a facut scoala pe hidramata.
Are codul 10.02.
Are boala cu handicap ? Are.
Deci are ce trece la Restrictii? Are.
Ce trece omul sanatos la restrictii?
Nimic.
Scris de Anonim pe 08-10-2011 17:06

In articol se precizeaza : ""autovehicule cu dotari speciale pentru persoanele cu handicapuri fizice"".
In ce constau ""dotarile speciale""?
Transmisia automata, coform Codurilor Comunitare Armonizate( 10.02) intra la Adaptari ale vehicululi.
Deci, instruirea practica in vederea obtinerii permisului categorie B, nu se poate efectua de catre persoanele sanatoase pe o astfel de masina.
Poate perfectionarea, dupa ce ai deja carnetul in buzunar.
Persoana sanatoasa nu are dizabilitate, deci nu are cod de boala si daca nu are cod de boala cum sa intre la Adaptari ale vehiculului ?
Cam asa reiese din legea actuala de pe teritoriul Romaniei.
Articolul nu da informatii concrete.
Eu am vazut masina Renault Megane de la firma si are inscrisul:Persoane cu handicap locomotor, plus semnul specific, cel cu scaunul.
Scolarizare cursant pe masina hidramata. Rezultat.
Scris de Mirela pe 08-10-2011 00:31

Am o prietena care a terminat recent scoala pregatitoare obtinerii categoriei B pe masina hidramata. Sanatoasa.
Inainte de inceperea traseului, pe masina special rezervata de la scoala (contracost) examinatorul i-a zis ca legea din Romania nu-i permite si ca nu-i legal ceea ce face.A mai pierdut si teoria.
A invatat sa conduca pe 2 pedale iar examenul se da pe 3 pedale.
Concluzia ????
Pachetul VIP
Scris de Ana Maria pe 03-10-2011 11:17

Autoturismul Renault Megane din pachetul VIP este numai pentru persoanele cu handicap locomotor? Are inscrisurile si semnul persoanelor cu dizabilitati.

Persoanele sanatoase nu pot face scoala pregatitoare obtinerii carnetului de conducere categoria B pe acesata masina?
Nu se intelege nimic din articol si nici din site-ul scolii. Foarte bine ca exista masina asta hidramata, dar cine are dreptul sa faca scoala pregatitoare pe ea? Doar persoanele cu dizabilitati?
Nu vorbesc despre ""cursurile de perfectionare "" pe hidramata, ci de pregatirea in vederea sustinerii examenului de conducere categoria B.
In 2008 nu existau cursuri aparte pentru masina manuala versus hidramata.
Si nici politia nu organiza examene separat.
Acum, poate s-a aliniat legislatia la nivelul EU.
Imi poate da cineva o informatie ?

Carnet conducere categoria B obtinut direct pe masina hidramata
Scris de Ana Maria pe 03-10-2011 10:56

Este posibila in Romania, acum, obtinerea carnetului de conducere categoria B, de catre o persoana SANATOASA , sustinand examenul pe o masina cu schimbator de viteza automat?
Scolile actuale din Romania, organizeaza cursuri pregatitoare obtinerii categoriei B pe masini hidramate? Ma refer pentru persoanele sanatoase,fara certificat de handicap ( care au coduri).
Scris de daryan pe 28-09-2011 15:05

sal cn ma pate ajuta si pe mn cu permisu de conducere categoria b plates cat o fi numai sa al iau daca pate cineva sa ma ajuta sa intra pe id meu daryan.dary
am nevoie de permis!!!
Scris de Anonim pe 25-09-2011 17:25

cine ma poate ajuta cu un permis categoria b(bun)platesc 1000 euro.imi trebuie urgent.multumesc si astept raspuns la: gabytzaale@yahoo.com
am nevoie de permis urgent!!!
Scris de Anonim pe 23-09-2011 21:23

cine ma poate ajuta cu un permis categoria b.platesc 1000 euro-multumesc. si astept raspuns cat mai repede.gabytzaale@yahoo.com
am nevoie de permis urgent!!!
Scris de Anonim pe 23-09-2011 21:20

cine ma poate ajuta cu un permis categoria b.platesc 1000 euro-multumesc. si astept raspuns cat mai repede.gabytzaale@yahoo.com
de comducere
Scris de permis pe 22-09-2011 14:01

cat mai repede
permis
Scris de csabamihafr pe 21-09-2011 20:55

cine ma poate ajuta cu un permis cat C C+E csabamiha@fr
permis
Scris de Anonim pe 21-09-2011 20:51

cine ma poate ajuta cu un permis cat C C+E
las-o ca macane, teo
Scris de Anonim pe 19-09-2011 20:13

Mare vrajala au astia de la Teo, se cred buricul pamintului, nu va luati dupa cele scrise in articolul de sus, e mina lui teodorescu, i-au murit laudatorii.
raspuns 2
Scris de Anonim pe 19-09-2011 20:06

Daca ai facut la scoala teo, sa-ti iei la revedere de la bani, cum e patronul ahtiat dupa bani de nici instructorii nu si-i plateste, poti sa-ti iei adio.
Intr-adevar e o solutie sa-i dai in judecata, dar te costa cit nu face. Au ei grija sa-ti bage strimbe sa te scoata vinovat de cele 6 luni.
Scris de brunetu pe 10-09-2011 19:09

am o rugaminte vreau si eu permis dar cum fac si cat bani mai vrei ........ mai vb pe mess id : super_brunet_ro@yahoo.com
Scris de Florin pe 07-09-2011 00:39

Scris de Anonim pe 06-09-2011 11:25

am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta....mam inscris anu trecut in decembrie la scoala de soferi....si abia acuma in septembrie am termibnat orele de conducere .... cand am fost sami iau dosarul....surpriza...am pierdut scoala...pt k nu am finalizato in 6 luni de zile...mia zis k scrie asta in art 10/19 din 2010...puteti sa ma ajutati sami spuneti daca pot face ceva??
RASPUNS !!!

DA POTI FACE CEVA , CERI RAMBURSAREA IN TOTALITATE A SUMEI PE CARE AI PLATITO .. DAR AI AVEA NEVOIE DE UN AVOCAT.. SI SIGUR REUSESTI DACA AI PRIETEN AVOCAT ROAGAL SA TE AJUTE.. VEI PRIMII BANII.. IN PRIMUL RAND CAND SEMNEZI UN CONTRACT CU SCOALA DE SOFERI TREBUIE SA SE PRECIZEZE ACEST LUCRU. NUMAI BINE DECI MAINE FUGA LA SCOALA DE SOFERI SI INTREABAI DACA NU CUMVA ERA DE COMPETENTA LOR SA ITI ADUCA LA CUNOSTINTA SI INCA CEVA DACA SPUN CA NU AMENINTAI CU AVOCATUL SI ITI GARANTEZ ORI ITI DA BANII ORI .. REINTRII LA CURSURI!
Scoala de soferi in ITALIA! ATENTIE
Scris de Florin Firenze pe 07-09-2011 00:33

ATENTIE FOARTE MARE LA PERMISELE PE CARE LE CUMPARATI DEOARECE SUNT FALSE CHIAR FIIND ELE ORIGINALE .. SUNT CU POZA TA SI DATELE ALTORA .. DECI LA O SIMPLA VERIFICARE NUMELE DIFERA.. SI IN ITALIA SE CAM VERIFICA IN ULTIMUL TIMP EU VA DAU UN SFAT LASATI CATERINCA CA SI EU LUCREZ IN ITALIA DAR NAM NEVOIE SA CUMPAR LA CAT OFERITI VOI PUTETI SA DATI LA SCOALA DE SOFERI ASA: 690 EURO SCOALA , 50 EURO FOAIA DE LA MEDIC , 25 EURO EXAMEN OCULISTIC SI INCA CEVA ... PUTETI FACE EXAMENUL DE TEORIE SI IN LIMBA ROMANA VA COSTA 100 EURO IN PLUS . SUNT 40 DE INTREBARI CU 1 SINGUR RASPUNS ORI FALS ORI ADEVARAT .. LA NICI O INTREBARE NU POT FI 2 RASPUNSURI .. EU ZIC CA IL LUATI CU OCHII INCHISI DACA STUDIATI .. VA TREBUIE PUTIN CAP... SCOLILE DE SOFERI FAC SI CURS SERAL ADICA DE LA ORA 21:15 PANA LA ORA 23:00 PT CEI CE LUCREAZA ... NU MI SE PARE LOGIC SI NORMAL SA CUMPERI UN PERMIS CHIT CA AI AVUT SAU NU CHIT CA AI DAT EXAMEN SAU NU...


IN ALTA ORDINE DE IDEI PENTRU CEI DIN TARA CARE VOR SA DEA DE PERMIS SE POT INSCRIE LA SCOALA DE SOFERI CU MAXIM 6 LUNI INAINTEA IMPLINIRII VARSTEI DE 18 ANI.. DAR VA DA EXAMENUL LA 18 ANI SI O ZI .


STUDIILE :

A FOST VORBA SA SE VOTEZE ACEA LEGE IN CARE TREBUIA SA AI 8 CLASE DAR NU A TRECUT DE PARLAMENT DECI .. POTI SA AI SI 2 CLASE DACA STII SA CITESTI SI SA SCRII .. BRAVO TIE.. DECI POTI ..


CEI CE VAND PERMISE SUNT PASIBILI DE PUSCARIE... DUPA O SIMPLA ADRESA DE MAIL SI UN SIMPLU TELEFON POTI AVEA PROBLEME GANDITIVA LA UN SINGUR LUCRU LA CATI POLITISTI SUB ACOPERIRE SUNT PUTETI CADEA IN PLASA.. VA INTALNITI CU UNU SAU VA DATI NUMELE CA ZICE CA VA PUNE BANII PRIN WESTERN UNION .. LA ORA X CAND TE DUCI SA IEI BANII O IEI IN BUZUNAR ... IN REST TOATE CELE BUNE SI SPOR LA EXAMENE ! SI STUDIAT.. NUMAI BINE SANATATE
!!!!
Scris de Anonim pe 06-09-2011 11:25

am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta....mam inscris anu trecut in decembrie la scoala de soferi....si abia acuma in septembrie am termibnat orele de conducere .... cand am fost sami iau dosarul....surpriza...am pierdut scoala...pt k nu am finalizato in 6 luni de zile...mia zis k scrie asta in art 10/19 din 2010...puteti sa ma ajutati sami spuneti daca pot face ceva??
vretii permise
Scris de Anonim pe 28-08-2011 18:18

caca vrei un permis te costa ,.cine vrea ma poate contacta pe Messenger la ID harapalb20 cu florin
Inculti si analfabeti cumpara carnet de conducere
Scris de gelirolu pe 28-07-2011 21:48

Nu mai cumparati carnente de conducere ca asa omoriti oamenii pe sosele?
Invatati si dati examen ca mai tot omul normal.
Cind o sa se termine cu mirsaviile astea.
vreau permis A B care ma poate ajuta
Scris de Anonim pe 17-07-2011 17:24

am nevoe de un permis care ma poate ajuta ma gasiti pe .sorryn_25@yahoo.com
Scris de Anonim pe 07-07-2011 15:02

vrea si eu permisul
Permis...
Scris de Anonim pe 04-07-2011 22:10

Sunt in italia si as avea nevoie de un permis de conducere B...Adresa mea e vdm_alex@yahoo.it...cautati-ma..bani nu sunt o problema
Scris de Anonim pe 01-07-2011 22:41

AS AVEA NEVOIE DE PERMIS DE CONDUCERE CA SAL CUMPAR CAT B URGENT CINE MA POATE AJUTA SA INTRE PE ID MEU marianbologna ms mult
permis de conducere
Scris de Iulian pe 23-06-2011 11:46

buna ziua,
am si eu o intrebare si anume daca pot obtine permisul de conducere avand mana dreapta amputata. de fapt este vorba de o amputatie a mainii drepte din incheietura. stiu ca trebuie sa fac scoala pe o masina cu cutie automata si ca trebuie sa conduc doar astfel de masini...dar ma intreb daca voi intampina si alte probleme ..legate de dodar, vizita medicala..etc?
cu stima
iulian
adresa mea de email cmunteanuiulian@yahoo.com
vreau sa iau sala
Scris de gheorghe pe 07-06-2011 11:26

cine ma ajuta sa iau si eu sala vin din spania platesc cat ar fi de mult numai sa am permisul daca vreti sa vb pe id meu negoita27@yahoo.com
ppp
Scris de danciu pe 31-05-2011 17:57

buna sunt danciu si am nevoie de un instructor care inavata persoane cu locomotor defect socala de soferi ma gasiti la id acesta dj.danciu si fetelor care vreti sa ma cunoasteti dati si voi add
am nevoi de carnet de condus
Scris de Anonim pe 23-05-2011 17:49

deci eu sunt an afara tari si as avea nevoie de un carnet de condus b,c,e da sa fie original vorbim de bani can ma contactati pe numaru 3314997682 nu conteaza sa fie de romania pote sa fie si de italia
Scris de Anonim pe 16-05-2011 01:48

vreau sa cumpar un permis categoria b ma gasiti pe wwwyonutcom urgent
SCOALA DE SOFERI/ INSTRUCTOR AUTO
Scris de Anonim pe 07-04-2011 16:16

Instructor auto categoria B autorizat ,dedicata profesiei,scolarizez cu plata in rate obtinerea permisului auto.Elevii si studentii beneficiaza de reduceri. Tel:0727601086
900 LEI FARA REDUCERE-In conformitate cu noile reglementari intrate in vigoare la date de 01.01.2010 de catre ARR la inscrierea la cursurile de pregatire la scoala de soferi necesita:
1 CAZIER JUDICIAR -EXAMEN AUTO (VALABIL 6 LUNI)
2 FISA MEDICALA AUTO
3 AVIZ PSIHOLOGIC
permis
Scris de Anonim pe 04-04-2011 13:42

vreau sa am permis ofer 1200euro pt cat b urgent tr email DIN SB EMAIL nikolae_nikusor@yahoo.com
Scris de Anonim pe 01-04-2011 01:02

Sant din afara tari si am nevoie de permis auto poate cineva sa ma ajute . id meu dj_bulisor
Scris de Anonim pe 25-03-2011 02:38

Buna asi avea si eu nevoie de permis.categoria b.contactatima va rog daca este ceva serios la nr de tel,3200784325
salut
Scris de ionut pe 17-03-2011 18:52

buna vreau sa va intreb si eu ceva daca se poate sint o persoana cu handicap si as vrea o masina cu comenzi manuale ca asi vrea sa dau de permis si nuau masini lascoala daca are cineva poate sa ma contacteze pe acest numar 0751401854 astept urgent
ajutor
Scris de Anonim pe 04-03-2011 15:44

sunt in it..ma-m inscris la o scoala de soferi aici da e cam greu cu teoria pe ca e in lb it ...ma poate ajuta cineva sa insel la examen va rogggg....id-nomecorinacorina
Scris de Anonim pe 23-02-2011 17:47

Dupa parerea mea daca vrei sa faci scoala de soferi trebuie sa te gandesti in primul rand la un instructor ff bun care sa ai multa rabdare si sa stie sa te invete tot ce trebuie pentru examen.eu am dat examenul la Pitesti si am facut cu Mariu Gavan de la o firma S.C. B&B TEAM PLUS este un intstructor ff bun eu zic ca e facut pentru asa ceva deoarece iti explik absolut totul nu sare nici un amanunt si insista pe absolut totul.Masina lui,de asemenea,este Dacia Logan pe motorina ff usoara se poate invata usor si toate manevrele se fac usor si fara eforturi.Acest om m-a facut sa iubesc sa conduc desi sunt fata si in general procuparile mele sunt altele.Examenul l am luat din prima fara probleme....daca vreti sa apelati la el firma este pe strada de la stadion langa liceul CFR pe o straduta mica de acolo e si un afis si pretul este foarte convenabil.Succes!
Vreau sa iau sala si nu pot ma poate ajuta cineva
Scris de Anonim pe 19-02-2011 00:02

cer seriozitate . bani nu sunt o problema 3000 euro dac se poate contactatima la E-MAIL itascuns. astept raspuns
carnet de conducere B
Scris de Anonim pe 18-02-2011 14:33

sal cine ma poate ajuta cu carnetul de conducere,nu sunt in tara si nu am timp si gand sa ma intorc.deci categ.B SI A SI PRET xxxanonim22@yahoo.co.uk
Scrie de Mihaila Ana pe 06-02-2011
Scris de Anonim pe 06-02-2011 11:52

Buna ziua!Am fost la scoala de sofer din Galati.Eu am luat a 2 oara examen la sala dar am cazut la traseu. Si cand a trebuit sa dau ear la sala am dat cu o feme politista si nu am primit in examen pe motiv ca nu aud si ea nu vrea sa ma examineze. Imi pare rau ca am cazut sa dau examen cu feme politista. De aceia nu am luat carnet. Eu am stiut toate raspunrile care meau cazut. Suntem la Focsani si vreau sa stiu, daca pot fac nou scoala de sofer din focsani. Va rog daca puteti sa-mi raspundeti la adresa de mail:anna_mihaila84@yahoo.com.Va multumesc.
CUMPAR PERMIS AUTO ORIGINAL
Scris de Anonim pe 27-01-2011 00:43

OFER 2000 EURO PE UN PERMIS AUTO ORIGINAL. VREAU MULTA SERIOZITATE SI CORECTITUDINE. NU E PROBLEMA DE BANI,CI DOAR DE SERIOZITATE. NU AM PREFERINTE CA PERMISUL SA FIE ROMANESC,IMPORTANT ESTE CA PERMISUL SA FIE IN REGULA SI ORIGINAL. MA PUTETI APELA LA NR. 0743701280
Sal
Scris de Alexutzu pe 22-01-2011 23:48

Am 17 ani si peste 3 luni fac 18 pot sa dau scoala inainte si cand fac 18 ani sa intru direct in examen sa nu mai stau .. ma ajuta careva pls si cam cat mar costa scoala si cu cateva ore de condus ,, treaba este ca eu vreu sa fac mai putine ore de condus ca nam probleme condusu da am probleme cu teoria .. pls help alex_yubaretzu19@yahoo.com
Scris de Anonim pe 12-01-2011 20:30

Vreau sa stiu daca este cineva serios care poata sa ma ajute sa obtin urgent carnetu de conducere.Sint din afara, contactati-ma la adresa de mail
il_padrino69.com
Cumpar permis catB URGENT!!!
Scris de Anonim pe 08-01-2011 00:10

mar interesa permis catB cat costa fara examen urgent voi fi in romania intre 11-27ianuarie va rog seriozitate lasati un mail cu pret exact pe gecike1985@yahoo.com
URGENT!!!URGENT!!!
FASCILITEZ PERMISE AUTO FALSE
Scris de Anonim pe 31-12-2010 11:31

FASCILITEZ PERMISE AUTO FALSE. ROG MAXIMA DISCRETIE. DACA NU SUNTETI INTERESATI,VA ROG NU DERANJATI INUTIL. VA MULTUMESC. chirilescu30@yahoo.com
VREAU UN PERMIS AUTO
Scris de botezatu alex pe 31-12-2010 11:00

CINE MA POATE AJUTA CU UN PERMIS AUTO? OFER PRETUL CERUT SI VREAU MAXIMA SERIOZITATE. AM NEVOIE URGENT. MA PUTETI CONTACTA PE ID. botezatualex20@yahoo.com
vreau prmis
Scris de Anonim pe 30-12-2010 01:16

am hemipareza pe partea dreapta pot sa merg ca orice alt om pe picioarele mele dar ce pot sa spun este faptul ca pot sa schimb vitezele dar nu prea ma descurc la pedal frana, acceleratie dar oricum vreau o masina pe cutie automata dar as vrea sa intreb daca pot sa iau pe camion pe cutie automata asta e pasiunea si dorinta meaastept rasp la id:dj_yo_mis si as vrea sa vorbesc cu o pers care sti mai degraba un instrucor sau o pers cu o boala ca a mea sau asemanatoare care are permis! mutumesc
Scris de scoala de sofer pe 22-12-2010 01:35

vreau si eu ptr permis dar nu vreau sa ma duc la sala. cum facem rost ptr permis vreau sa stiu cum facem .......... intra e-mail: super_brunet_ro ..... sa vb acolo hai
Scris de Anonim pe 16-12-2010 21:45

cine ma poate ajuta sa eau permisul mai usor ma poate contactala id darius.gherasim
MENTIONEZ
Scris de Anonim pe 14-12-2010 18:21

TOT EU SUNT CEL CU ID...TOP_SECRET1979........EU NU VREAU CA NU POT SA MA DUC LA O SALA.....SI SA ARANJEZ UN AMARAT DE TRASEU.............EU VREAU SA VIN SA IL IAU LA SIGUR SA NU BAT DRUMUL AIUREA IN TARA.AM SCOALA NU ESTE PROBLEMA DE 8 CLASE.............PLUS CA SUNT BAIAT FIN SI PAROL.ROG SERIOZITATE SI FAC PLATA...........AM LASAT ID.UL SI MENTIONEZ CA STAU UN BUC SI ACUM CATIVA ANI AM DAT ODATA EX LA AUTOGENERALA SI AM PICAT CU 19 PUNCTE.
PERMIS B
Scris de ANONIM pe 14-12-2010 18:10

ma intereseaza si pe mine un permis b........mentionez ca nu locuiesc in tara de 2 ani si asa face un drum pana in bucuresti in caz ca se poate rezolva.astept oferte pe mess...top_secret1979
Scris de florin pe 07-12-2010 08:53

este adevarat ca cei ce au numai 8 clase nu pot face scoala de soferi?
Scris de andreea v pe 05-12-2010 14:58

buna ziua.ma intereseaza f mult un permis de conducere fara examen.daca exista o persoana serioasa care ma poate ajuta astept mesaj pe barbie_doll_lavy@yahoo.com sau pe mes.va multumesc
aaa
Scris de Anonim pe 22-11-2010 18:41

vreau sa stiu cum se poate cumpara un permis auto cu categori a si b a ma gtasiti la andrei_vancea2003@yahoo.com
salut
Scris de Anonim pe 08-11-2010 20:19

vreau sa cumpar permis auto .bani nu sant problema da ti mi un semn la state_state28@yahoo.com
permis d
Scris de Anonim pe 07-11-2010 22:40

am cat b shi imi trb urgent d ca sa conduc duba 16 locuri nu am timp sa fac scoala

dak ma poate ajuta cnv
id:ala_io2009
buna seara
Scris de adriana pe 26-10-2010 20:28

am si eu nevoie de nr dumneavostra de telefon. puteti sa imi lasati un mail
la adresa adr_agent007@yahoo.com


este interesat un unchi de al meu kre are handicap locomotor de dvs!

Va multumesc!
Scoala auto pentru persoane cu handicap
Scris de MONICA pe 19-10-2010 23:05

Scoala de soferi PREMIAT AUTO din Brasov scolarizeaza pe masini special adaptate persoanelor cu handicap locomotor. Masinile sunt perfect echipate la standardele europene, confortabile si usor de condus; instructorii te ajuta din toate punctele de vedere- se si deplaseaza acolo unde aveti domiciliul, inclusiv pentru examen. Recomand cu mare incredere!
caut permis pentru subcategoriab1 si scoala in focsani unde se poate absolvi
Scris de razvanbombonel 54 pe 17-10-2010 19:26

caut scoala de soferi pentru subcategoria b1 in focsani cn poate sa ma ajute sa ma sune la nr 0786495312 sau sa-mi faca rost de el
permis
Scris de Anonim pe 17-10-2010 11:48

vreau sa cumpar permis vreau sa vb ku o persoana serioasa id boom_boomro@yahoo.it
scoala de soferi
Scris de Anonim pe 03-09-2010 21:48

asi vrea sa fac nu sa comentez m"
scoala de soferi
Scris de Anonim sunt per cu h pe 03-09-2010 21:39

asi vrea sa fac nu sa comentez
prostie
Scris de re pe 24-07-2010 02:23

ma minunez cata prostie exista ,chiar nu are nimeni creier pt a lua cinsit un examen?am vazut intrebari serioase ,gen cate clase scolare sunt necesare pt a face sc de soferi ,dar nu a raspuns nimeni,poate din alte preocupari ,gen,,cumpar,,vand permis,))),respunsul este ca nu mai se cere certificat de studii,
nasol
Scris de Anonim pe 23-07-2010 21:35

azi am picat a 2 oara la traseu si habar nam cui si cum se da spaga,mentionez ca azi nici macar nu stiu pt ce ma picat si am atita nevoie de permis.cine ma poate ajuta pls iacobssorin@yahoo.com
Anonim
Scris de Anonim pe 13-07-2010 09:01

Ba fratilor se poate da de permis si de la 15 ani dar til da la 18 !!! poti sa ai si 2 clase !! ca poti sa dai de permis ca in dosar nu specifica diploma de absolvire !!! Si daca ma puteti ajuta cu un permis ! NU CONTEAZA banii AST RASP fitz0ssu@yahoo.com
adrian
Scris de adrian italia pe 22-06-2010 14:28

buna ziua sunt ady am 25 de ani sunt in italia si asi dori sa cumpar un permi de conducere din romania eu am avut permis de conducere dar mi sa furat cu tot cu acte mam interesat aici in italia de permis si ma costa sa dau 15oo de euro eu am zis asa daca e cineva sa faca permis de conducere categoria b eu dau 1000 de euro pe permis eu nu pot sa vin in tara sa dau de permis din cauza ca am servici nu pot lasa serviciul pentru un permis aidiul meu de mes este sebyadrian607 va multumuesc pentru intalegere cu stima adrian
Scris de Anonim pe 21-06-2010 15:14

pot sa conduc masina in afara tari daca am permisu de o luna vreau sa vin din romania pana in spania
Handicap
Scris de Gabi pe 15-06-2010 10:01

Am aflat ca sc de soferi teo face si ptr persoane cu handicap..
si eu sunt o persoana care are aceasta problema. eu nu am piciorul drept. vi voiam sa va intrb daca stiti .. ca dupa ce termini cursurile in bucuresti.. eu ar trb sa dau examentu in calarasi.. si ei trb sa vina cu masina lor aici ca sa pot sal sustin
A mai facut cnv asa cv/? si care ar fi pretu.
scoala ptpers cu handicap
Scris de fbogdan18 pe 31-05-2010 22:16

salutare
pentru toti cei ce au dizabilitati,cautati scoala de soferi TEo bucuresti,au 2 masini adaptate .e super.eu am urmat cursurile si am reusit.cu respect,din pitesti
un mare smecher de instructor
Scris de madalina buzau pe 30-04-2010 00:51

va sfatuiesc sa nu va lasati inselati de impostorul acesta numit nit FLORIN din MARACINENI BUZAU,STIE DOAR SA ASI FACA INTERESELE IN ORELE TALE PLATITE SI VORBIT LA TELEFON ,ASTEAPTA DOAR BANI SI BANI .FUGITI CA DE DRACU DE ACEST NESIMTIT DE om
vreau permis
Scris de Anonim pe 28-04-2010 00:02

vreau sa dau examen...dar pe hidramata...exista in ploiesti asa ceva?
vreau permis
Scris de Anonim pe 25-04-2010 14:08

buna ziua! sunt persoana handicap(surdo-mut) am facut scoala de sofer, la sala cu examen nu am reusit iau. vreau sa-l ajutati cum pot se iau permis cat.b. cu stima. E-MAIL IOAN.LASZLO@YAHOO.COM
vreau permis
Scris de pac pe 23-04-2010 12:23

am nevoie de un permis de conducere nu tin cont de bani astept sa vb pe mess pe idmeu1998 rog si ofe seriozitate
pentru cine vrea permis
Scris de Anonim pe 15-04-2010 20:47

cine vrea permis se poate rezolva...scrieti-mi pe macanacheionut@yahoo.com
Vrea permis
Scris de Anonim pe 13-04-2010 23:19

As dori sa cumpar permis cat.b,bani nu sunt problema ,rog seriozitate .e-mail : ionut986@yahoo.com
de cate clase am nevoie sa pot da la scoala de soferi pentru categoria b
Scris de Anonim pe 19-03-2010 13:23

astept raspuns
sa na cac pa peptu tau
Scris de samir pe 13-03-2010 21:05

bravo boss esty tare sa ma cac pa pieptu tau
VREAU SA CUMPAR UN PERMIS cat.B
Scris de LUANA pe 12-03-2010 14:11

Buna,daca cineva ma poate ajuta in procurarea de permis cat.B,tin sa precizez ca lucrez in Italia si am foarte mare nevoie de carnet.Cine ma poate ajuta e rugat sa imi scrie pe adresa oana_luana2@yahoo.it cunosc romani care stau aici si au procedat asa.
Vreau si eu permisul
Scris de iana_edy pe 11-03-2010 16:30

Buna! am si eu o intrebare! As vrea sa dau pentru scoala de siferi dar am un handicap...port proteza la piciorul stang...as putea conduce fara nicio problema o masina cu cutie automata deoarece cu piciorul stang numai ambreajul l-as folosi... imi poate spune cineva ce trebuie sa fac...? rsp urgent va rog ca in 2 luni vreau sa incep.... va multumesc...
sall
Scris de Anonim pe 09-03-2010 18:42

as dori sa stiu cate clase sunt necesare pentru a lua permisul de conducere ? va rog sami raspundeti sunt nelamurit !!!
INSTRUCTOR /PROFESOR LEGISLATIE SUPER BUN
Scris de Andreea pe 24-02-2010 06:59

Am facut scoala la TEO ,dar am fost dezamagita de lipsa de profesionalism desi au atata reclama,instructorul meu m-a tinut pe tusa am facut scoala in 2 luni cand avea el chef.LA recomandarea prietenului meu am facut ore suplimentare la o alta scoala cu instructorul si in acelasi timp profesorul de legislatie la --Biditrans-- pe sos Olteniei ---MARIUS STOICA-- este foarte bun si iti explica totul ca la carte si este asa calm si intelegator,a avut ceva de munca cu mine dupa instructorul pe care l-am avut ,dar am luat sala cu 26 de pct si traseul si ii multumesc.E super il recomand cu toata inima -- MARIUS STOICA BIDITRANS -SOS.Oltenitei
va rog
Scris de alex pe 22-02-2010 19:04

As dori sa stiu daca pot sa dau pt permis la inaltimea de 1,42 cm??? cu scoala normala de soferi?? se poate?? va rog scrieti cnv
Scris de Anonim pe 27-01-2010 13:37

Dar ce faceti aicea,cumva incurajati handicapatii sa ia permisul?sa nu mai spun de faptul ca va faceti publicitate mascata.Nu ma gandesc la faptul ca sunt eu in pericol,dar logodnica mea?voi astia ati dus lumea de rapa!!!
alinnnmarian
Scris de Anonim pe 13-01-2010 11:08

vreau permis de conducere fara bani ca nu am va rog sa ma ajutaTI SI PE MINE MA ANDHCAP ACENTUAT GRATUL 2 REDACTAL MINTAL VA ROG SA MA AJUTATI VREAU PERMIS MA PUTETI CONTACT ADIUR ALINNNMARIAN VA MULTUMESC FARA SA DAU EXAMEN
brunetu
Scris de Anonim pe 12-01-2010 18:42


Vreau sa cumpar un permis urgent sa vb acolo yahoo super_brunet_ro@yahoo.com
permisu
Scris de gaby pe 08-01-2010 04:31

fratilor am 19 ani si as vrea sa stiu daca poti sa iei permisu cu 7 clase daca stiti va rog sami spuneti pentru ca nu stiu daca iti cere foaia matricola multumesc anticipat
Salut !
Scris de Alex pe 05-01-2010 17:33

Salutare tuturor ! Numele meu este Alex, sunt nascut in 17-04-1992. Mi-a spus astzi cineva, ca as putea sa ma inscriu la o scoala de soferi, chiar daca nu am anii necesari. Adica... mai exact, cu 3-4 luni inainte. Nu prea cred si as vrea un raspuns sigur.
documente
Scris de sorina pe 07-11-2009 00:36

salut sunt sorina .am si eu o intrebare,.sunt in italia si as vrea sa fac scoala de soferi pt a obtine permisul de conducere .eu nu pot sa imi fac buletin de italia as vre sa stiu pot sa imi fac docomente pt scoala de soferi fara buletin de italia.astept raspuns .va multumesc
as avea si eu o intrebare
Scris de daniela pe 23-10-2009 23:04

sunt o persoana cu handicap (am o mica paralizie pe partea dreapta adica mana si picior) si as vrea sa stiu daca pot obtine si eu permisu?
intrebare
Scris de dacia28 pe 18-09-2009 00:52

am avut in antecedente o tulburare depresiva severa cu elemente atipice, ar ca sa pot beneficia de un trat f bun mi s-a schimbat dg in tulb schizotipala desi nu aveam nici un criteriu pt diagn asta.sunt 3 an si jumatate de cand nu mai fac nici un trat psihiatric deci nu mai figurez in prez in evid amb psih,si ma tenteaza sa fac scoala de soferi incurajata binenteles de anturaj care nu stie de trecutul meu.mentionez ca la ex de angajare am facut ex psih dar nu am avut probleme in priv avizului de apt in munca.daca cineva cunoaste cazuri asemanatoare m-ar ajuta mult, mai ales ca deja m-am hotarat sa ma incriu la sc de soferi
salut
Scris de marius pe 09-09-2009 23:41

as vre sa stiu si eu dak poat sa iau permisul de conducere cu 7 clase terminate va rog eu frumos sa imi raspundeti
am nevoe de carnet
Scris de Anonim pe 25-08-2009 16:08

vreau sa stiu cum sa dau de carnet in anglia

eu
Scris de Anonim Adrian pe 13-07-2009 17:00

da cu respect va scriu ca m-ai bn nu ma baagm la scoala ... ma tine pe tusa o luna de zile pe banii mei ..:P asta e daca eu sunt prost si le-am dat banii ce sa fac acum de trebuie sa incerc sa termin scoala la ei de daca m-am dus acum la ei ce sa fac :P
vreau permis auto
Scris de Anonim pe 09-07-2009 18:04

As dorii si eu sa intreb daca se poate sa iau si eu permis de conducere? cu sau fara examen. Am o mashina dar e cu motor de 0,49 la care nu trebuie permis .si as dorii sa imi iau alta mashina,dar imi trebuie permis. Sunt persoana cu handicap fizic pot conduce mashini ,dar vreau mashina cu cutie automata. ca imi este mai usor. va rog daca poate cineva sa ma ajute . MAIL paskuiflorin@yahoo.com

PS. am 36 ani SI Sunt din hunedoara
permis auto
Scris de Anonim pe 24-06-2009 20:44

vreau sa stiu daca cu dioptrii de +3 OD si 0,50 OS pot sa obtin permisul de conducere
permis
Scris de Tavi pe 26-05-2009 14:38

Vreau sa cumpar un permis urgent
sall
Scris de florin pe 11-05-2009 20:31

vreau sa kumpar urgent un permis de cond eu sunt akum in italia si imi treb urgent ...daka poate cineva sa ma ajute sa intre pe fraicu59@yahoo.it urgenttt
subt confunza,ajutati-m,a cu o parere cat mai repede
Scris de Anonim pe 29-04-2009 15:40

eu am o boala de ochii care se numeste NISCAMUS,consta in batai rapide si instabilizarea imaginii ochiului stang la distanta.pot vizualiza perfect pana la o anumita distanta cu ochiul stang,dar vreau sa stiu daca din punct de vedere legal pot lua permisul,va rog ajutati-ma la adresa raluk_ube@yahoo.com,va multumesc
ca multi idioti mai sunt pa lume
Scris de nicoleta pe 19-03-2009 23:13

domle de ce toti pun íntrebari asa idioate cand e foarte simplu raspunsu?
am o rugaminte
Scris de nu conteaza pe 07-03-2009 23:02

as vrea sa aflu si eu in cel mai scurt timp posibil daca am sanse sa obtin examenele medicale avand in vedere ca cu ochiul drept nu vad numai primele 2 randuri de pe panou,dar cu stangul vad si ultimul rand isna cu ochelari asa ca as vrea sa stiu daca pot avea sie u permis sau nu .
buna
Scris de anna pe 12-02-2009 19:15

as vrea sa discut cu o persoana serioasa care poate sa-mi faca rost de un permis auto.
ma gasiti pe adresa anna26_88@yahoo.com
multumesc.
Help!
Scris de Anonim pe 15-12-2008 14:58

As dori sa stiu si eu cate clase sunt obligatori pentru a obtine permisul auto ... Categoria B si C ... Am 21 de ani si 7 clase terminate . Va rog sa imi raspundeti cat mai repede cu putinta .
Kpe_burn@yahoo.com
Va multumesc !
Help!
Scris de Adrian pe 15-12-2008 14:57

As dori sa stiu si eu cate clase sunt obligatori pentru a obtine permisul auto ... Categoria B si C ... Am 21 de ani si 7 clase terminate . Va rog sa imi raspundeti cat mai repede cu putinta .
Kpe_burn@yahoo.com
Va multumesc !
soala soferi cu masini cutie automata
Scris de Anonim pe 27-11-2008 13:10

scoala soferi cu masini cutie automata adaptata si pt persoanele cu handicap tel 0726325768
seriozitate maxima
sofer cu hand
Scris de robert pe 11-11-2008 21:47

sun elev la o scoala din buc aici am gasit masina adaptata sc.Teo.
vad doar cu un ochi
Scris de Anonim pe 31-10-2008 17:25

Sall! am si eu o intrebare eu de cand m.am nascut vad doar cu un ochi (cu ochiul stang), cu dreptul nu vad deloc. Am 18 ani si as vrea sa.mi iau permisul auto.. Credeti ca pot. Ce sfaturi imi dati? astept raspuns va rog. Multumesc anticipat
adaptez autoturisme pt persoane cu handicap
Scris de ionut pe 31-10-2008 08:08

lucrez in Spania la un servis autorizat in adaptari de orice tip de autoturism pentru a putea sa fie condus de persoane cu handicap tel 0034664084871 barbusi.ionut@yahoo.com
vreau si eu permis de conducere cat b
Scris de Anonim pe 13-10-2008 23:03

va rog daca stiti nu e bani o poblema
permis auto cat. b
Scris de Anonim pe 02-10-2008 13:50

Permis auto cat B. In regim de urgeta. Stie cineva? si cat costa? nu sunt banii o problema....
daca cineva stie pls astept mag. neascuns@yahoo.com
permis auto cat. b
Scris de Anonim pe 02-10-2008 13:46

Permis auto cat B. In regim de urgeta. Stie cineva? si cat costa? nu sunt banii o probema....
daca cineva stie pls astept mag. neascuns@yahoo.com
ajutati ma sa mi iau permisul auto si cat ma costa
Scris de geo pe 25-09-2008 12:50

am luat sala si am picat la conducere
desi stiam sa fac tot ce imi ceruse politistul dAR DE EMOTIE NICI CUM MA CHEAMA NU MAI STIAM
CRED CA AR TREBUI SA FIE SI FEMEI CARE SA EXAMINEZE. IN FATA UNUI BARBAT TE PIERZI SI PICI EXAMENUL PT CE?
CA NU POTI SA I DAI CE CERE
As dorii sa cumpar permis auto fara scoala fara nimic facut
Scris de Anonim pe 15-09-2008 12:37

buna ziua, nu sunt din tara, as dorii sa cumpar permis auto
id: sobo_fht
mail: sobo_fht@yahoo.com
va rog sa mentionati suma in mesaj. Eu sunt din bucuresti normal dar sunt plecat din tara de 2 ani pt servici.
merci frumos
Scris de Andreea pe 12-09-2008 17:30

Buna ziua!Am si eu o intrebare...Vreau sa fac scoala de soferi,desi am suferit un accident in urma caruia nu as putea conduce normal.De aceea,va intreb daca stiti vreo scoala de soferi unde sa existe masini cu comenzi la mana.Multumesc.
Scris de Anonim pe 09-09-2008 01:06

Stie cineva o scoala de soferi cu masini automate in Brasov? Multumesc mult.
buna ziua
Scris de Anonim pe 07-09-2008 17:00

am o rugaminte la dvs
vog sa mi spuneti unde pot face scoal de soferi cat ,,b'
mentionez ca sunt o pers cu handicap locomotor ma i exact nu ma pot folosi pre a mult de mina stinga
vA ROG SA MI RASPUNDE TI
. MULTUMESC
vreau permis B1
Scris de Dorin pe 06-09-2008 01:00

Buna ziua!Sunt din bucuresti am 16ani si as dori sa imi iau permisul pentru subcategoria b1,problema este ca nu gasesc o scoala de soferi care sa faca si b1:(stiti cumva vreuna?dak da va rog frumos contactati-ma pe id ul mity_dorin!Multumesc!
AJUTOR....ce pot face eu??
Scris de madalina_ pe 01-08-2008 13:54

Buna,sunt incadrata in categoria persoanelor cu handicap locomotor gradul I,dupa atatea eforturi si demersuri ptr a gasi in sfarsit o masina scoala adaptata,am inceput cursurile unei scoli de soferi in luna aprilie,pe o masina adaptata gradului I inchiriata de catre instructorul meu de la o persoana privata,am facut cam jumatate din ore, am sustinut si examenul teoretic cu bine iar acum ma gasesc in imposibilitatea de a da traseul deoarece masina pe care am facut ore propietarul a vanduto...fiind singura masina adaptata ptr gradul I in zona mea,va rog indumati-ma,dati-mi o solutie pentru a iesi din acest impas!!CE POT FACE EU PENTRU AMI DA ODATA EXAMENUL SI AMI LUA CARNETUL!!!!
Va multunesc,
Madalina

P.S. astept orice sugestie pe adresa de e-mail: madapicu@yahoo.com
AJUTOR....ce pot face eu??
Scris de madalina_ pe 01-08-2008 13:50

Buna,sunt incadrata in categoria persoanelor cu handicap locomotor gradul I,dupa atatea eforturi si demersuri ptr a gasi in sfarsit o masina scoala adaptata,am inceput cursurile unei scoli de soferi in luna aprilie,pe o masina adaptata gradului I inchiriata de catre instructorul meu de la o persoana privata,am facut cam jumatate din ore, am sustinut si examenul teoretic cu bine iar acum ma gasesc in imposibilitatea de a da traseul deoarece masina pe care am facut ore propietarul a vanduto...fiind singura masina adaptata ptr gradul I in zona mea,va rog indumati-ma,dati-mi o solutie pentru a iesi din acest impas!!CE POT FACE EU PENTRU AMI DA ODATA EXAMENUL SI AMI LUA CARNETUL!!!!
vreau permis de conducere cat B1
Scris de Anonim pe 13-06-2008 15:53

Am 21 de ani si vreau neaparat sa-mi iau permisul dar nu am timp de studiat si sunt afara din tara.Ofer 1500€ pt cine mi-l da.
Astept rasp in Ina21_nice_girl@yahoo.com
Am nevoie de ajutor
Scris de Boti pe 09-06-2008 22:26

Am problema cu mina dreapta,nu pot sa-l folosesc.In rest totul e bine.Vreau sa fac scoala de soferi si nu stiu unde se poate face.Daca stiti o scoala,unde este masina adaptata pentru mina stinga,scrieti pe adresa email botbenc@yahoo.com. Ce este masina hidramata?
Scris de Anonim pe 27-05-2008 17:44

vreau sa fac scoala de soferi am incredere in legislatia romanesca sper ca o sa fie mai performanta pe viitor
cumpar permis
Scris de Anonim pe 21-05-2008 10:32

am mare nevoie de un permis pt cat b. nu am cazier,este f curat,nu sunt infractoare si nu ma ocup de alte prosti doar ca lucez foarte mult si nu am timp.cine ma poate ajuta ma poate gasi pe love_selecta
Scris de Anonim pe 20-05-2008 19:16

Ce adunatura de idioti.
puteti sa-mi spuneti
Scris de gipsi pe 03-05-2008 09:37

am Diabet Zaharat tip 1 pot face scoala de soferi stie cineva??daca da va rog contactatima la msg janika2010@yahoo.com Multumesc anticipat
pt Happy
Scris de Ionut pe 19-04-2008 04:51

stati linistiti se poate lua permisul auto cu orice fel de handicap eu am un prieten care este in scaun cu rotile si are permis ,conduce fara probleme!!!
Cum a procedat prietenul tau?? am si eu un frate care are handicap locomotor gradul I, mainile sunt perfect functionale... te rog contacteaza-ma la id de mess ionutz_danny01.. Multumesc anticipat
pedale
Scris de alice pe 19-04-2008 00:54

Sunt o persoana mica de inaltime si pt a putea conduce o masina am nevoie de o prelungire a pedalelor. Exista astfel de produse? Iar daca da, de unde le pot procura. eu sunt di Cluj
Scris de dan pe 07-04-2008 10:25

in hunedoara este scoala de soferi care are masina hydramata. orice persoana cu handicap care poate sa conduca o masina hydramata are tot dreptul sa obtina permisul de conducere.daca doriti informatii mai multe ,nebunia prin care am trecut printre legile timpite ,oltenia1967 YAHOO.COMMMMM
cumpar permis cat. C,C+E
Scris de Anonim pe 30-03-2008 09:11

locuiesc in germania ,sant din afara tari si am nevoie de permis auto poate cineva sa ma ajute.adresa mea este: adi.glemeianu@yahoo.de
Cum obtin permis
Scris de Stefan pe 22-03-2008 14:23

Am un handicap fizic nu am iciorul stang .unde pot da de premis, ce conditi trebuie sa indeplinesc multumesc
informati
Scris de Anonim pe 19-03-2008 21:39

imi spuneti si mie la ce an se poate da a1, b1, a, b,ex(16,17, 18. ect.
pentru examen
Scris de ion pe 17-03-2008 11:32

unde gasesc chestionarele pentru examenul auto pentru anscriere cum se procedeaza ce acte trebuie
o intrebare la care as dori sa mi se rasopunda
Scris de Alyn pe 05-03-2008 12:45

daca ai 17 ani la cat poti incepe scoala de soferi categoriile b,c+e astept un raspuns la id cretzu_alyn. Va multumesc frumos!!!
scoala de soferi
Scris de lily pe 03-03-2008 20:25

Sunt foarte mica de inaltime si nu ajung sa apas abreiajul cat ar trebui. Exista ceva adaptoare care se pot atasa astfel incat sa pot conduce orice masina?
mihai radulescu
Scris de anonim pe 27-02-2008 10:05

vreau permis
Sunt Surdomut
Scris de dobre andrei lucian pe 08-02-2008 15:03

Buna ziua as vrea sa mi spuneti sincer . eu pot face scoala de sofer pe categoria B?
as vrea o lege despre persoanele cu handicap de gradul 2.
e-mail qqq_7unk3r5ul3_qqq@yahoo.com cu stima Dobre din Focsani jud Vrancea
va rog sa-mi raspunde-ti
Scris de Anonim pe 03-02-2008 17:24

o persoana cu handicap si cu permis de conducere cate masini are dreptul sa inscrie? sau daca inscrie anul asta o masina si o vinde..la cat timp mai poate inscrie inca una va multumesc
SCOALA DE SOFERI
Scris de DANIEL DINU pe 23-01-2008 09:02

SCOALA DE SOFERI CU INCEPERE IMEDIATA tel 0721959950 www.scoalasoferi-cd.ro
vreu sa cumpar permis auto.
Scris de Anonim pe 17-01-2008 01:23

Sant din afara tari si am nevoie de permis auto poate cineva sa ma ajute.adresa mea este.violaleaua23@hotmail.com
Permis pe bune
Scris de Anonim pe 17-01-2008 01:10

Vreau sa stiu daca este cineva serios care poata sa ma ajute sa obtin urgent carnetu de conducere.Sint din afara, contactati-ma la adresa de mail
lucyn79@hotmail.com
cumpar permis de conducere categoria b
Scris de Anonim pe 13-01-2008 13:47

urgent cumpar permis categoria b nu ma intereseaza cat ma costa!nu am timp este foarte urgent trimiteti mesaj la adresa de guapamelinda@hotmail.com
Permisul de la ce varsta se poate loa si cate clase tre sa ai ?
Scris de DJ_Gabbitzu pe 28-12-2007 02:10

Salut Am 17 ani si nu vreau sa dau de permis ... Problema mea este ca nu am decat 6 clase :(( se mai poate loa permisul si asa ? astept un raspuns cat mia rapid daca se poate


Contact gabbitzu_1990_1@yahoo.com ast raspuns MULTUMESC
iulian
Scris de Anonim pe 23-12-2007 18:42

am un handicap nu pot misca degetele de mina dreapta dar masina o pot conduce perfect sunt din bucuresti si vreau sa stiu daca am sanse sa pot sa iau carnetu de soferi .ce trebui sa fac . va multumesc.ast un raspuns pe email pe id-ul iuli_spaniolu2000@yahoo.com.
cat ma costa sa obtin permis cat b
Scris de Anonim pe 23-12-2007 14:52

nu am nici un comentariu de facut doar vreau sa stiu cum pot cumpara permisul auto si suma ma gasiti pe adresa nicutzu2000 pe mess
sunt persoana cu handicap grad 1
Scris de Anonim pe 16-12-2007 02:22

sunt persoana cu handicap grad 1 ,am probleme la picior stang,nici in dreptul nu am prea multe reflexe si vreau sa stiu dac pot sa iau permis categoria b va rog dac puteti sa mi raspundeti la adrea de mail djtycus@yahoo.com VA MULTUMESC!!!
robert
Scris de Anonim pe 25-11-2007 10:53

am si eu o intrebare cine ma poate ajuta il rog sa ma contacteze la panea_robert id de mss pls cate clase iti trebuie ca sa dai de permis cu styma sy respect robert
vrea sa cumpar permis auto
Scris de Anonim pe 22-11-2007 14:00

dau3000 euro pt un permis de conducere daca se poate am doar 17 ani
Ajutatima si pe mine cu un raspuns ????
Scris de Anonim pe 18-11-2007 23:21

Cate clase trebuie sa ai ca sa dai de permis va rog ajutatima cine stie poate sa ma contacteze pe shuriken_alex_devil va multumesc
happy
Scris de Alin pe 09-11-2007 16:13

stati linistiti se poate lua permisul auto cu orice fel de handicap eu am un prieten care este in scaun cu rotile si are permis ,conduce fara probleme!!!:D
buna ziua
Scris de ionutz pe 08-11-2007 14:53

vreau sa aflu si eu daca pot face scoala de soferi cat B daca am diabet zaharat tip unu.va multumesc si astept raspunsul dmv
Scris de marian pe 15-10-2007 14:57

din cate stiti persoanele cu handicap-tetraplegic,pot conduce masini ,ori exista echipamente ptr asa ceva?
Ba voi suntei culmea!
Scris de Anonim pe 06-09-2007 15:20

Eu am amputat bratul stang, iar carnetul mi l-am luat in 2002.Mi-am cumparat masina cu cutie de viteze automata i-am pus dubla comanda (asta mi-au cerut cei de la Codreanu pt ca acolo am facut scoala)si am facut scoala si am carnet, fara nici un cacat de la romhandicap sau mai stiu eu ce institutie...SE POATE aaa sunt din BV
Scris de Anonim pe 05-09-2007 17:32

Cautati pe www.bialis.ro , se pot face aproape orice tip de adaptari pentru diverse handicapuri, pe autoturisme cu cutie automata si manuala, deasemenea se poate face scoala pe o masina ce suporta diverse handicapuri.
Masina hidramata
Scris de Anonim pe 29-07-2007 18:48

As dori daca se poate fabrica la noi in tara si unde anume masina hidramata pt partea dreapta.Astept raspuns pe adresa de e-mail karinaaa2006@yahoo.com
Sal
Scris de Marius pe 29-07-2007 17:48

Nu stiti unde as putea sa fac scoala de soferi? eu sunt o persoana cu handicap locomotor, astept raspuns la adresa mea de mail mariussomcutean@yahoo.co.uk
autoturism adaptat
Scris de Anonim pe 29-06-2007 23:26

Raspunsurile la problemele de mai sus une le pot gasi ?
aveti grija
Scris de Anonim pe 22-05-2007 12:15

eu doar am luat permisul,aveti mare grija cum conduceti cand sunteti cu examinatorul in dreapta ptru k daca faceti multe greseli puteti sa picati foarte repede.Multa Bafta Tuturor
fisha medicala
Scris de alexa pe 17-05-2007 00:23

ducetzi`va singuri shi va facetzi fisha medicala nu va lasatzi influentzatzi de aia care va cer bani cu mil..pe mine m`a costat fisha med 500 shi a fost gata in doua ore
scris din inima
Scris de Anonim pe 13-05-2007 02:58

stiu cum este si va cred atita am vrut sa zic!!!!eu toata ziua la calculator si multumesc lui d zeu ca am gasit o fata pe care o iubesc si imi alina din..................sall
Am nevoie de Permis categoria B
Scris de Tarnovean cristian pe 06-05-2007 19:32

Am un handicap nu am avut un accident de copil si nu am bratul stang am o masina adusa din germania special conceputa cutie automatica si volan multifunctional as vrea sa stiu daca in Romania legea ne acorda acest drept la categoria B pentru a conduce o masina adaptata persoanei cu handicap si daca as gasi undeva in tara o firma de scoala de soferi care sa ma ajute in acest scop si as vrea sa stiu daca se plateste taxa de inmatriculare sau ce drepturi as avea pentru a inscrie aceasta masina in cazul in care legea imi acorda permisul de conducere. Contactatima la E-mail adacris20032002@yahoo.com sau Tel 0766/480974 Va multumesc
Scris de Anonim pe 23-04-2007 08:43

poti sa da-i pentru permis daca esti posesor al unei proeteze auditive
vreau sa-mi iau masina!
Scris de delia pe 15-04-2007 15:04

ma numesc delia am 22 de ani si am un handicap,nu am piciorul drept.problema e ca nu prea stiu ce ar trebui sa fac pt a-mi adapta o masina si cum ar fi mai bine.am inteles de ls asociatia pt persoane cu handicap ca cei de la romhandicap nu prea isi fac treaba bine,si-mi recomanda sa-mi iuau masina din germania adaptata.dar nu dispun de atatia bani.stie cineva ce sA FAC?
Va rog ajutati-ma.pt toticei care vor sa ma ajute :messenger:kitty_kttyc.va multumesc!
cam cat dureaza o adaptare la romhandicap?
Scris de Anonim pe 15-04-2007 14:54

sunt si eu curioasa cam ca dureaza o adaptare la romhandicap deoarece eu am sunat si mi s-a spus ca mai putin de 3 luni?
este adevaret?si mai sunt curioasa cum arata masina cu aceste adaptari?mentionez ca nu am piciorul drept.va multumesc.
braso
Scris de Anonim pe 14-04-2007 22:41

buna, stie cineva o scoala de soferi cu cutie automata in brasov? mersi :)
microbuz
Scris de Anonim pe 20-03-2007 01:04

pot conduce microbuz de marfa cu permis de categoria b?
adaptare auto
Scris de Ionel pe 18-03-2007 16:04

Buna ziua .

Am 36 ani, iar din nastere nu am mana dreapta si port o proteza estetica .

Va rog din suflet sa-mi spuneti daca exista, in tara sau in strainatate, o societate care adapteaza autoturisme pentru a putea fi conduse numai cu o mana ( mana stanga).

Va multumesc pentru raspuns .

tel 0728 821971
Emmanuel
Scris de Lisandro pe 18-03-2007 12:55

http://fc0e23fef2c94eaa9e80b6e5f501024f-t.fb4pfgd.info fc0e23fef2c94eaa9e80b6e5f501024f [url]http://fc0e23fef2c94eaa9e80b6e5f501024f-b1.fb4pfgd.info[/url] [url=http://fc0e23fef2c94eaa9e80b6e5f501024f-b2.fb4pfgd.info]fc0e23fef2c94eaa9e80b6e5f501024f[/url] [u]http://fc0e23fef2c94eaa9e80b6e5f501024f-b3.fb4pfgd.info[/u] 57d12818c724def9553d777cb035c034
vreau permis!!!!!!!!
Scris de andreimo1989yahoo.co pe 11-03-2007 17:08

sunt o persoana cu handica am 18 ani si as vrea sa obtin permisul de conducere . ce trebuie sa fac? mentionez ca nu pot sa imi misc mana stanga . oare dak mi-as cumpara o masina cu cutie automata as putea sa imi pun semnalizarea pe partea dreapta ? astept raspunsul dumneavoastra .
obtinerea de peris
Scris de Anonim pe 27-02-2007 08:20

vreau sa stiu si eu daca se mai poate obtine perisul auto daca ai dosar penal
masina adaptata
Scris de corsarul pe 27-02-2007 00:31

eu ce pot sa va spun aveam o dacie break prin curte cam ruginita am facut tinichigeria mentionez ca nam ambele picioare am facut programare la romhandicap sami puna comenzi manuale ce e drept am stat 1 an si ceva pana milea pus :))am dat aproape 10 milione sa le puna si acuma merg perfect cu masina :))
ce pot sa va spun e cu rabdare si ceva bani faci orice eu am 26 ani
va rog tare fain sa imi raspunde-ti
Scris de petrica pe 23-02-2007 23:07

sant o persoana cu handicap ,grad doi,nu am piciorul stang(protezat)mi-am cumparat o masina cu cutie automata din germania si as vrea sa stiu daca sant scutit de taxa pentru prima inmatriculare .mentionez ca la mine nu este nevoie de alte adaptari.ma descurc cu cutia automata.VA MULTUMESC ANTICIPAT
intrebare
Scris de pedro pe 21-02-2007 16:57

daca imi cumpar masina cu cutie automata din strainatate o voi putea inmatricula in romania?precizez ca sant o persoana cu handicap accentuat.(gradul doi).daca stie cineva sa imi raspunda.va multumesc.
Stiti vreun instructor auto in bucuresti cu masina automata
Scris de AlexC pe 15-02-2007 11:47

Trebuie neaparat masina cu cutie automata pentru a putea instala temporar pe ea dispozitiv de franare la mana. ( Un cerc)
Eu a-s putea?
Scris de LazyM pe 16-01-2007 19:57

Eu a-s putea sa iau permisul? Am un handicap gradul(I) la mana stanga , este o pareza . nu pot sa ridic mana st. de la umar in sus, de la cot pot. Pot conduce masina fara probleme am exersat pa masina fratelui meu, singurul impediment ar fi ca nu pot semnaliza dar asta este usor de schimbat pt mana dreapta. Cine citeste si poate sa-mi raspunda sper sa o faca . Eu ii multumesc anticipat.
Din ciclul Traim in Romania
Scris de Anonim pe 05-01-2007 19:04

Citeam un post anterior referitor la "traim in Romania, si asta ne mananca tot timpul" si m-am gandit sa va spun ce mi s-a intamplat ieri, 04.01.2007.
Ieri am dat examenul teoretic si proba practica pentru permisul auto, pe care le-am trecut cu brio. Mentionez ca am efectuat scoala pe o masina cu cutie automata, examenul la fel, deoarece am o problema la piciorul drept care nu-mi permite sa apas si frana si acceleratia (ca in cazul unei masini cu cutie manuala).
Dupa ce am efectuat fisa medicala (cu recomandarea de rigoare "a se conduce doar masina cu cutie hidramata"), dupa ce am fost testat de catre cei la care am efectuat scoala, dupa ce am facut orele de pregatire, dupa ce am dat si "traseul", politistul imi spune ca sunt admis (chiar i-am demonstrat ca ii manevrez bine autoturismul), dar ca nu imi pot ridica permisul pana nu ii duc o adeverinta de la nu stiu ce comisie prin care sa ii demonstrez....ce credeti......ca pot sa conduc masina hidramata!!!!
No comment.
pt b.imre
Scris de eu pe 03-01-2007 21:45

imi pare rau ca nu iti pot raspunde la intrebare.stiu ca poate nu te consoleaza ce iti spun,eu nu am nici un handicap dar vreau sa sti ca cei care t exclud nu sunt oameni.eu sunt studenta la psihopedagog speciala si tocmai d aceea am ales pt ca vreau sa va ajut.
Standarde medicale şoferi amatori
Scris de Anonim pe 01-01-2007 15:10

Ordinul nr. 350 din 12/04/2003
privind modificarea Ordinului ministrului sănătăţii si familiei nr. 87/2003 pentru aprobarea listei afecţiunilor medicale incompatibile cu calitatea de conducător de autovehicule sau tramvaie si a listei substanţelor cu efect psihoactiv, contraindicate conducătorilor de autovehicule si tramvaie (produse sau substanţe
stupefiante ori medicamente cu efecte similare acestora)

Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 269 din 17/04/2003

Având în vedere prevederile art. 1 alin. (2), ale art. 21 alin. (2) şi ale art. 22 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, văzând Referatul de aprobare al Direcţiei generale asistenţă medicală şi programe nr. DB 3.459 din 12 aprilie 2003, în temeiul prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 22/2001 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii şi Familiei, cu modificările şi completările ulterioare,

ministrul sănătăţii şi familiei emite următorul ordin:

Art. I. - Anexa nr. 1 la Ordinul ministrului sănătăţii şi familiei nr. 87/2003 pentru aprobarea listei afecţiunilor medicale incompatibile cu calitatea de conducător de autovehicule sau tramvaie şi a listei substanţelor cu efect psihoactiv, contraindicate conducătorilor de autovehicule şi tramvaie (produse sau substanţe stupefiante ori medicamente cu efecte similare acestora), publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 149 din 7 martie 2003, se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.
Art. II. - Prezentul ordin se va publica în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul sănătăţii şi familiei,
Daniela Bartoş

Bucureşti, 12 aprilie 2003.
Nr. 350.
ANEXĂ

LISTA afecţiunilor incompatibile cu calitatea de conducător de autovehicule şi de tramvaie.
Standarde minime de sănătate fizică şi psihică necesare pentru obţinerea sau reînnoirea permisului de conducere

1. Definiţii
1.1. În accepţiunea prezentei anexe, conducătorii de autovehicule şi tramvaie se clasifică în două grupe:
- grupa A (conducători amatori);
- grupa B (conducători cu atestat profesional).
1.2. În mod similar, persoanele care solicită pentru prima dată permis de conducere auto sau reînnoirea acestuia se clasifică în aceleaşi grupe, o dată cu obţinerea sau reînnoirea permisului de conducere auto.
1.3. Prin autoritate medicală competentă se înţelege unitatea medicală autorizată conform legii să efectueze verificarea medicală a conducătorilor de autovehicule sau de tramvaie, să rezolve contestaţiile sau să efectueze expertize în domeniu.
1.4. Prin opinie medicală autorizată sau apreciere medicală autorizată se înţelege referatul medical argumentat de medicul examinator.
1.5. Prin control medical regulat se înţelege examinarea medicală periodică, după un ritm stabilit de către medicul examinator.
2. Standarde minime de sănătate şi incompatibilităţi legate de patologia cardiovasculară
2.1. Se consideră incompatibilitate orice boală care îl expune pe solicitantul obţinerii sau reînnoirii permisului de conducere auto la o deteriorare bruscă a funcţionării aparatului cardiovascular sau a funcţiilor cerebrale, constituind un pericol pentru siguranţa rutieră.
Grupa A:
2.2. Se consideră incompatibilitate aritmia severă.
2.3. Purtătorilor de pacemaker le vor fi eliberate sau reînnoite permisele de conducere auto pe baza aprecierilor medicale autorizate şi a controalelor medicale regulate.
2.4. Bolnavilor cu tensiune arterială anormală le vor fi eliberate sau reînnoite permisele de conducere auto pe baza unei opinii medicale autorizate, după analiza posibilelor complicaţii şi a riscului apariţiei acestora pentru siguranţa rutieră.
2.5. Angina de repaus sau prezenţa unui infarct miocardic în antecedente necesită opinia medicală autorizată înainte de eliberarea sau de reînnoirea permisului de conducere. Dacă este necesar, solicitantul va efectua controale medicale regulate, în funcţie de recomandările medicale.
Grupa B:
2.6. Autoritatea medicală competentă va lua în considerare riscurile adiţionale şi pericolele implicate de conducerea vehiculelor în condiţiile definite de această grupă.
3. Standarde minime de sănătate şi incompatibilităţi legate de bolile aparatului renal
Grupa A;
3.1. Permisele de conducere pot fi eliberate sau pot fi reînnoite solicitanţilor ori şoferilor care suferă de insuficienţă renală severă pe baza unei opinii medicale autorizate şi a controalelor medicale regulate.
Grupa B:
3.2. Insuficienţa renală severă ireversibilă constituie incompatibilitate. Doar cazurile excepţionale, justificate de o opinie medicală autorizată şi de controale medicale regulate, pot beneficia de eliberarea sau de reînnoirea permiselor de conducere auto.
4. Standarde minime de sănătate şi incompatibilităţi legate de diabetul zaharat
Grupa A:
4.1. Permisele de conducere auto pot fi eliberate sau pot fi reînnoite pentru solicitanţii ori şoferii cu diabet zaharat pe baza unei opinii medicale autorizate şi a controalelor medicale adecvate fiecărui caz.
Grupa B:
4.2. Permisele de conducere auto pot fi eliberate sau pot fi reînnoite solicitanţilor ori şoferilor din această grupă, suferinzi de diabet zaharat, care necesită tratament cu insulină, numai în cazuri excepţionale şi numai atunci când există o opinie medicală autorizată motivată corect, cu obligativitatea efectuării de controale medicale regulate.

5. Standarde minime de sănătate şi incompatibilităţi legate de patologia oftalmologică
5.1. Toate persoanele care solicită permis de conducere trebuie să fie supuse unor investigaţii care să certifice că au o acuitate vizuală corespunzătoare pentru conducerea vehiculelor. La această examinare trebuie acordată o atenţie specială următoarelor repere: acuitate vizuală, câmp vizual, vedere în crepuscul, boli progresive ale ochiului.
5.2. În accepţiunea acestei anexe, lentilele intraoculare nu vor fi considerate lentile corectoare.
Grupa A:
5.3. Persoana care solicită permis de conducere auto sau reînnoirea acestuia trebuie să aibă o acuitate vizuală binoculară, cu lentile corectoare dacă este necesar, de cel puţin 0,5 atunci când sunt folosiţi simultan ambii ochi. Permisul de conducere auto nu se va elibera sau nu se va reînnoi dacă, în timpul examinării medicale, se constată un câmp vizual orizontal mai mic de 120▫, în afara unor cazuri excepţionale, justificate de o opinie medicală favorabilă şi de un test practic pozitiv. De asemenea, permisul de conducere auto nu se va elibera sau nu se va reînnoi persoanelor care suferă de orice afecţiune oftalmologică care compromite siguranţa condusului. Atunci când este declarată sau detectată o boală de ochi progresivă, eliberarea ori reînnoirea permisului de conducere auto se obţine numai după opinia medicală autorizată.
Solicitanţii cu pierderea funcţională totală a vederii unui ochi sau care folosesc doar un singur ochi (de exemplu în cazul diplopiei) trebuie să aibă o acuitate vizuală de cel puţin 0,6 cu lentile de corecţie, dacă este necesar. Autoritatea medicală competentă trebuie să certifice dacă această condiţie de vedere monoculară există de suficient timp ca să permită adaptarea şi că este normal câmpul vizual în acest ochi.
Grupa B:
Solicitanţii de permis de conducere auto sau de reînnoire a acestuia trebuie să aibă o acuitate vizuală, cu lentile de corecţie, dacă este necesar, de cel puţin 0,8 în ochiul cel mai bun şi de cel puţin 0,5 în ochiul mai puţin bun. Dacă sunt folosite lentile de corecţie pentru obţinerea unor valori de 0,8 şi 0,5, acuitatea necorectată din fiecare ochi trebuie să fie de 0,05 sau altfel acuitatea minimă (0,8 şi 0,5) trebuie obţinută fie prin corectarea cu ajutorul unor ochelari cu o putere care să nu depăşească plus sau minus 4 dioptrii, fie cu ajutorul unor lentile de contact (vedere necorectată = 0,05). Corectarea trebuie să fie bine tolerată. Nu se vor elibera şi nu se vor reînnoi permisele de conducere auto pentru solicitanţii sau şoferii fără un câmp vizual binocular normal sau care suferă de diplopie.
6. Standarde minime de sănătate şi incompatibilităţi legate de afectarea auzului
Grupele A şi B:
6.1. Permisele de conducere auto se pot elibera sau se pot reînnoi solicitanţilor ori şoferilor din grupele A sau B conform opiniei unei autorităţi medicale competente. Examinarea va lua în considerare posibilităţile de echipare specială a vehiculelor.
7. Standarde minime de sănătate şi incompatibilităţi legate de bolile neurologice
7.1. Permisele de conducere auto nu se vor elibera sau nu se vor reînnoi solicitanţilor ori şoferilor care suferă de o boală neurologică severă numai în cazul existenţei unei opinii medicale autorizate.
7.2. Tulburările neurologice asociate cu boli sau cu intervenţii chirurgicale care afectează sistemul nervos central sau periferic, care conduc la deficienţe motorii sau senzoriale şi afectează echilibrul şi coordonarea, trebuie luate în considerare în funcţie de manifestările lor funcţionale şi de riscurile evoluţiei. În acest caz, eliberarea sau reînnoirea permisului de conducere auto poate face obiectul evaluării periodice în eventualitatea riscului decompensării.
7.3. Atacurile de epilepsie sau alte tulburări subite ale stării de conştienţă constituie un pericol pentru siguranţa rutieră.
Grupa A:
7.4. Un permis de conducere auto poate fi eliberat sau poate fi reînnoit pe baza unei examinări făcute de o autoritate medicală competentă şi a controalelor medicale regulate. Autoritatea medicală va decide asupra stadiului epilepsiei sau a altor tulburări ale conştienţii, asupra formelor clinice, a evoluţiei (de exemplu, nici un atac în ultimii 2 ani), a tratamentului primit şi a rezultatelor acestuia.
Grupa B:
7.5. Permisele de conducere nu vor fi eliberate sau nu vor fi reînnoite pentru solicitanţii ori şoferii care suferă de atacuri epileptice sau de alte tulburări subite ale stării de conştienţă.
8. Standarde minime de sănătate şi incompatibilităţi legate de bolile psihice
Grupa A:
8.1. Permisele de conducere auto nu vor fi eliberate sau nu vor fi reînnoite solicitanţilor ori şoferilor care suferă de:
- tulburări psihice severe, fie congenitale, fie datorate unei boli, traume sau unor operaţii neurochirurgicale;
- retard psihic sever;
- probleme comportamentale severe datorate îmbătrânirii; tulburări de personalitate care afectează serios discernământul, comportamentul sau adaptabilitatea.
8.2. Fac excepţie cazurile în care solicitarea este sprijinită de aprecierea unei autorităţi medicale competente şi, dacă este necesar, de controale medicale regulate.
Grupa B:
8.3. Autoritatea medicală competentă va lua în considerare riscurile adiţionale şi pericolele implicate de conducerea vehiculelor în condiţiile definite de această grupă.
9. Standarde minime de sănătate şi incompatibilităţi legate de alcoolism
9.1. Consumul de alcool constituie un pericol major pentru siguranţa rutieră. Având în vedere importanţa problemei, personalul medical trebuie să îi acorde o atenţie deosebită.
Grupa A:
9.2. Permisele de conducere nu vor fi eliberate sau nu vor fi reînnoite solicitanţilor ori şoferilor care sunt dependenţi de alcool sau sunt incapabili să se reţină de la consumul de alcool în timp ce conduc.
9.3. După o perioadă dovedită de abstinenţă şi existând o opinie medicală autorizată şi controale medicale, permisele de conducere auto pot fi eliberate sau reînnoite solicitanţilor ori şoferilor care au fost în trecut dependenţi de alcool, în condiţiile legii.
Grupa B:
9.4. Autoritatea medicală competentă va lua în considerare riscurile adiţionale şi pericolele implicate de conducerea vehiculelor în condiţiile definite de această grupă.
10. Standarde minime de sănătate şi incompatibilităţi legate de consumul de droguri şi produse medicamentoase
10.1. Permisele de conducere auto nu vor fi eliberate sau nu vor fi reînnoite solicitanţilor ori şoferilor care sunt dependenţi de substanţe psihotrope sau care nu sunt dependenţi de astfel de substanţe, dar abuzează regulat de ele, indiferent de categoria de permis care este solicitată.
Grupa A:
10.2. Permisele de conducere auto nu vor fi eliberate sau nu vor fi reînnoite solicitanţilor ori şoferilor care folosesc regulat substanţe psihotrope, indiferent sub ce formă, care pot limita abilitatea de a conduce în siguranţă, când cantităţile absorbite au efecte adverse asupra conducerii auto. Această prevedere se va aplica oricăror alte produse medicamentoase sau combinaţii de produse medicamentoase care afectează abilitatea de a conduce.
Grupa B:
10.3. Autoritatea medicală competentă va lua în considerare riscurile adiţionale şi pericolele implicate de conducerea vehiculelor în condiţiile definite de această grupă.
11. Standarde minime de sănătate şi incompatibilităţi legate de persoanele cu incapacitate locomotorie
11.1. Permisele de conducere auto nu se eliberează sau nu se reînnoiesc solicitanţilor ori şoferilor care suferă de boli sau anomalii ale sistemului locomotor, care pun în pericol siguranţa conducerii unui vehicul cu acţionare mecanică.
Grupa A:
11.2. Permisele de conducere auto pot fi emise sau pot fi reînnoite solicitanţilor ori şoferilor cu handicap locomotor pe baza aprecierii unei autorităţi medicale competente. Această apreciere trebuie să se bazeze pe o evaluare medicală a bolnavilor respectivi şi, atunci când este necesar, pe un test practic. Trebuie, de asemenea, să se indice ce tip de modificare a vehiculului este necesară şi dacă şoferul are nevoie de un dispozitiv ortopedic, în măsura în care testările de comportament şi abilităţi demonstrează că un astfel de dispozitiv de conducere nu este periculos.
11.3. Permisele de conducere auto se pot elibera sau se pot reînnoi solicitanţilor ori şoferilor care suferă de o boală progresivă, cu condiţia ca persoana invalidă să fie reexaminată cu o regularitate indicată de autoritatea medicală competentă pentru a se verifica păstrarea capacităţii de a conduce în siguranţă un vehicul.
11.4. Când handicapul este staţionar, permisele de conducere auto se pot elibera sau se pot reînnoi fără ca solicitantul să fie examinat medical cu regularitate.
Grupa B:
11.5. Autoritatea medicală competentă va lua în considerare riscurile adiţionale şi pericolele implicate de conducerea vehiculelor în condiţiile definite de această grupă.
12. Dispoziţii finale
Grupa A:
12.1. Pe baza unei opinii medicale autorizate şi, dacă este necesar, a unor controale medicale regulate, permisele de conducere auto pot fi eliberate sau pot fi reînnoite solicitanţilor ori şoferilor care au transplant de organe sau un implant artificial care afectează abilitatea de a conduce.
Grupa B:
12.2. Autoritatea medicală competentă va lua în considerare riscurile adiţionale şi pericolele implicate de conducerea vehiculelor în condiţiile definite de această grupă.
12.3. Ca regulă generală, în cazul în care solicitanţii sau şoferii care suferă de orice fel de tulburare nemenţionată în această anexă, dar care poate determina o incapacitate funcţională care să afecteze siguranţa la volan, permisele de conducere auto nu vor fi eliberate sau nu vor fi reînnoite decât dacă solicitarea este însoţită de o opinie medicală autorizată şi, dacă este necesar, de controale medicale regulate.
Scris de Anonim pe 21-12-2006 13:48

vreau sa stiu dak mai dau sala dak am picat la oras
Nedreptate!!!
Scris de Niculescu Daniel pe 12-12-2006 07:33

Iari tocmai am fost sa rezolv toate actele ce tin de inceperea unei scoli de sofer. Pentru pura informare a celor ce vor citi ceea ce scriu mentionez ca timp de aproape 10 ani am facut parte din Comisia de Aotomobilism sportiv din Romania, iar la momentul retragerii mele am terminat cu categoria a 2 a. Am arbitrat la zeci de curse auto, pe tot atatea posturi de raspundere foarte mare. Cunosc automobilul perfect, atat ca constitutie a sa cit si mod de conducere si chiar piotaj.(teoretic) Am ajuns cu greu sa fac rost de un automobil dupa multe stradanii. Acum vreau sa imi iau permis auto sa conduc si eu ca si ceilalti. Toti medicii mi-au dat avizul mai putin unul de la neurologie pe motiv ca "el in ce genunchi ma loveste cu ciocanelul medical"Mentionez ca nu pot indoi piciorul drept din genunchi. Insa desi am acest defect daca imi reglez scaunul de conducere stau in orice masina aproape perfec (in nova pa care o am chiar perfect) am capacitatea de a actiona pedalierul excelent si totusi medidicii nu vor sa acepte ca pot conducere automobil in siguranta. Asta consider ca este o mare nedreptate. Consider ca nu testele care se fac la dispensar sunt concludente ci un alt test practic s-ar impune aici. Personanele ca mine ar trebui duse la o comisie, care intr-un fel de parcare speciala ar trebui sa constate daca persoana in cauza poate conduce sigur sau nu. NU cum se face acum. Asta consider ca e batjocora. Mai spunem ca intram in UE...
Suntem jalnici domnilor legiuitori!
In Statele Unite am vazut la un documentar pot conduce autovehicule si persoanele fara de maini( si nu vehicule adaptate)
Un mare erou al aerului Douglas Bader a zburat si si-a aparat patria in celebra Batalie a Angliei fara picioare!!!
Noi de ce ne batem joc de handicapati, daca am fi fost piloti de vinatoare si tara din cauza unui razboi nu ar mai fi avut piloti atunci ati fi luat poate si pe handicapatii car stiu sa piloteze! Suntem buni doar atunci cind aveti nevoie de noi! In rest daca se poate sa MURIM! Asta vreti! Sa va fie rusine!!!
Suntem o natiune de 2 lei. Si ca sa subliniez asta dupa ce voi reusi sa imi iau permisul ( cu conanda la mana sau nu ) am sa ma straduiesc si am sa ma inscriu la cursele auto cu masina mea si pe putinii mei bani numai pentru a dovedi ca putem fi si noi oameni la fel ca oricare altii
Numai bine si DRUM BUN.
HANDICAPATI nu fiti slabi !!!
Luptati pentru ceea ce vi se cuvine!!
SI NOI SUNTEM NORMALI!!!
ADAPTARI
Scris de ltmg2ccyahoo.com adr pe 08-12-2006 05:57

Cele trei tipuri de adaptari omologate in RO costa intre 80 si 140 Euro dar prezinta impedimentul ca nu se pot monta la orice marca. Sunt produse la ROMHANDICAP BUCURESTI. Succes tuturor. Auto straine se adapteaza numai daca au cutie automata iar adaptarile se refera strict la handicap locomotor, mainile trebuie sa fie perfect functionale. Cit despre dispozitivele adaptoare in occident, ele pleaca de la 1500 Euro, asta pentru auto cu cutie automata si urca vertiginoos functie de complexitate si tip de adaptare.
Astept orice intrebari sau informatii pe aceasta tema.
O alta problema ar fi ca asociatiile sa se reuneasca intr-o federatie si sa aiba un parc itinerant ( ar fi necesare 3-5 autoturisme) care sa poata fi deplasate in judetul unde este arondat cursantul. Problema acestor masini este ca ele trebuie sa contina si comenzile aferente instructorului. In orice caz, se poate ajunge la sume considerabile...Sa ne descurcama cu bine si un calduros salut tuturor , Liviu TOMOIAG
salut
Scris de mihail_nastase pe 05-12-2006 19:18

din cate stiu eu nu exista nici in afara masini adaptate pentru persoanele cu handicap am fost in italia,austria si nici acolo nu au trebuie sa iti cumperi o masina dupa care poti sa dai de permis eu sunt din bacau si sunt persoana cu handicap sunt inscris la o asociatie si din 2007 va lua masina cu comenzi speciale si va putea da orice persoana cu handicap nr meu este 0740160859
pretul
Scris de Anonim pe 30-11-2006 17:27

ma 9interesaza cat ma costa
Am nevoie si eu mare de permisul auto
Scris de Anonim pe 26-10-2006 06:37

POATE NU O SA IMI RASPUNDETI SAU NICI NU O SA LUATI IN CONSIDERARE PROBLEMA MEA SI INTREBARILE MELE PE CARE AICI NU AM CUI S AI LE PUN PENTRUCA OAMENI SUNT FOARET DEZINTERESATI DE PERSOANA MEA!!!!SI STITI DECE CA SUNT O PERSOAOANA CU HANDICAP FIZIC LOCOMOTOR ADICA MA DEPLASEZ CU O CARJA SI AM UN MIC HANDICAP LA MANA STANGA.
INTREBAREA SI PROBLEMA MEA ESTE:
1. BOLA MEA SE NUMESTE HEMOFILIE SI VREAU SA STIU DACA DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL AM DREPTUL SA FAC SCOALA DE SOFERI PENTRU A OBTINE UN PERMIS CATEGORIA B. ???
EU CRED AC AM DREPTUL CA SI STIU CA POT SA CONDUC O MASINA....SI AM AMRE NEVOIE DE PERMIS PENTRU A PUTEA SA MA DEPLASEZ SI EU IN SOCIETATE MULT MAI USOR SI IN SIGURANTA.
2.IN BAIA MARE NU AM GASIT SCOALA DE SOFERI CARE SA AIBA MASINI ADAPTATE PERSOANELOR CU HANDICAP....POATE STITI DVS ESTE VRE-O SANSA SA GASESC O FIRMA CARE ARE O MASINA ADAPTATA?
DESI EU AS PUTEA SA CONDUC SI O MASINA NORMALA.
3. CONFORM NOULUI COD RUTIER SI NOI LEGISLATI CE VA INTRA IN VIGOARE IN CURAND PERSOANELE CU HANDICAP VOR FI MAI FACILITATE PT. A OBTINE UN PERMIS AUTO?
AS APRECIA MULT SFATURILE DVS. SI DACA MI-ATI RASPUNDE INTREBARILOR MELE IN TIMP CAT MAI SCURT.

CU STIMA,

B. IMRE
BAIA MARE

E-MAIL halas_sziv@yahoo.com

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.

   INTREBAREA ZILEI
Esti tare la masini? Demonstreaz-o!
Raspunde corect si ia-ne punctele!


Ce casa de tuning a creat modelul Razor GTR, bazat pe Audi R8?


Brabus
9ff
PPI
G-Power
Project Kahn


   NOU!    Masini noi Concepte Supercar

  Vine primavara: GT86 se decapoteaza
Ca tot ne bucuram noi astazi de un inceput de primavara, iata ca prevestitorii acesteia sosesc inaintea ei – eu o asteptam de cand s-a lansat versiunea coupe – in [ continuare ... ]

  Detroit 2013 – BMW i3 Concept Coupe
L-am tot vazut, in poze, pe internet, in desene si concepte. Am auzit de el, dar nu l-am vazut in “carne si oase”. Iata ca, in sfarsit conceptul electric al [ continuare ... ]

  Totul despre Skoda Rapid. Cat costa in Romania
Noua SKODA Rapid se lanseaza in Romania cu un pret de intrare de 11.990 Euro (TVA inclus). Primul automobil SKODA care se inscrie in noua linie de design a marcii va [ continuare ... ]


mai multe modele noi...SFATUL ZILEI:

Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!

   HOT STUFF

  Un SCUBAru pe fundul lacului
De la o masina cazuta intr-un lac inghetat din Finlanda te-ai astepta la orice, numai sa porneasca la prima cheie nu. Dupa ce a zacut pe fundul lacului mai bine de trei [ continuare ... ]

  Audi RS4 Avant: concediul alaturi de familie nu a sunat niciodata mai bine
Pentru ca vara s-a instalat cum trebuie pe meleagurile noastre, am considerat ca ar fi bine sa discutam despre o masina perfecta pentru concediul pe care sunt sigur ca de [ continuare ... ]

  SIAMB 2012: o mare dezamagire
SIAB. Ahh, ce amintiri. Parca ieri il rugam in genunchi pe tatal meu sa ma duca la evenimentul auto al anului in Romania. Prima editie la care am fost s-a desfasurat in [ continuare ... ]


vezi si alte informatii importante

   ANUNTURI SECOND HAND
Cauti oferte de masini second hand? Vrei sa-ti vinzi masina?
Foloseste GRATUIT baza de date
AUTOspot.ro!

adauga un anunt
cauta o masina
 
Volkswagen BORA (2002)

5260 €

 
Volkswagen BORA (2003)

5480 €

 
Skoda FABIA (2008)

2500 €

 
Skoda FABIA (2008)

2500 €

 
Ford FOCUS (2000)

3750 €

 
Opel ASTRA (1997)

1500 €

 
Renault 19 (1993)

1200 €

 
Nissan MICRA (2001)

3500 €

 
Ford TOURNEO CONNECT (2003)

7500 €


cauta prin toate anunturile
pune la vanzare masina ta!

    FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI

Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!

Ultimele mesaje:

Tepar Cristi Cotea Craiova. Fereste-te de 1-z.ro!


scris de mircea pe 14 Mar, 20:59

Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDI


scris de victor56 pe 20 Feb, 13:36

Testari si Reparatii Injectoare Common Rail Delphi


scris de ady28 pe 17 Feb, 19:52

Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCI


scris de victor56 pe 13 Feb, 12:49

REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTI


scris de victor56 pe 04 Feb, 13:31

Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoare


scris de victor56 pe 05 Dec, 14:40

WV Eos


scris de Elle pe 27 Aug, 10:33

Probleme Ford Focus - Probleme Ford Mondeo


scris de Victorx56 pe 25 Aug, 15:08

cutie automata vs. cutie manuala


scris de roantonyo pe 13 Aug, 15:41

Testari si Reparatii Injectoare Common Rail Bosch


scris de ady28 pe 24 Jul, 21:20


scrie pe forumStatistica vizitatori

Acum: 12 vizitatori si 3 membri
Astazi: 1.143 vizitatori
Ultima luna: 31.574 vizitatori

Vezi membrii care sunt on-line acum